houba139 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 cau mam problem s touto hrou...od vsech uploaderu kdyz stahnu tu hru a dam ji do abgx360 tak mi to napise Video CRC does not match! V0 CRC does not match! V1 CRC does not match! stahoval sem to a vypaloval nekolikrat a vzdy me to napise Play DVD Uz nevím kde to mam stáhnout protoze me to nikde nefunguje A potreboval bych to na Multi-load nebo líp na Share-Rapid děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xtommyx2 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 sry za OT ale mel sem stejny problem a stahl sem jiny a pohoda to slo bez zadnych problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kukino19 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 a nemuže to být tím, že to špatně vypaluješ ??? Ja to taky na poprvé špatně vypálil a nejelo mi to. Pak jsem to zkusil přes DVD Decrypter a od te doby to pres nej vypaluju. Je to super programek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 1.) Co máš za verzi flashe? 2.) Co to dělá v request room? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 a nemuže to být tím, že to špatně vypaluješ ???Ja to taky na poprvé špatně vypálil a nejelo mi to. Pak jsem to zkusil přes DVD Decrypter a od te doby to pres nej vypaluju. Je to super programek. vypaloval sem to asi 4x pres IMGBurn Kenny: 1)mam ten nejnovější, asi pred měsicem sem to posílal na update, myslim že to je 1.61 2)Promin ale nevim kam jinam to dát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 A přes co jsi to patchoval? Postni sem celej ten screen ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 sory asi sem blbej ale kcemu se to musi opatchovat? ale neni to tim že mě to v abgx360 pise stim Videem jak sem psal na zactku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Jej, promin, já si tě splet :D jestli máš 1.61, tak patchovat nemusíš (někdo tady řeší uplně stejnej problém s 1.6) ... hod sem pls celej ten screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 jak to sem mam vlozit? sem to vlozil do Malování a nejde to sem dat ani to upnout na imgupload Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Uploadneš sem a sem hod jenom odkaz ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 jak to sem mam vlozit? sem to vlozil do Malování a nejde to sem dat ani to upnout na imgupload sem to skousel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Mě to jde, uložíš to jako png a upneš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 fakt sory za tohle ale kdyz to chci dat na img tak me pise na zev s koncovkou .bmp a to nejde, a kdyz to chci prepsat treba na png tak to nicemu nepomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Tak super ... další tut :lol: 1.) Vložíš obrázek do malování 2.) Klikneš na Uložit jako 3.) Vybereš formát *.png 4.) Klikneš na uložit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 http://www.postimage.org/image.php?v=TsOpTs9 //ja neim:D ja se asi pudu prestehovat do blazice!:D http://s2.imgupload.cz/img/--/232370/V9HT3/PNG!!!.PNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Jestli chceš dát dohromady to s tim CRC, tak stáhni tohle, zapni abgx a zmáčkni ctrl+f -> OK a do tý složky nakopíruj soubor Video_1914211B.iso (soubor v tom staženym archivu). Potom jdi do záložky rebuilding a nastav autofix na level 3. Pak klikni na Lauch a mělo by to být OK, případně to nech at se to fixne a zkontroluj to ještě jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 a myslis ze to bude tim CRC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Tak jsem trošku pogooglil a vidim, že nejsi sám, kdo má podobný problém, pravděpodobně to bude špatným releasem, zkus to fixnout jak jsem psal a vypálit to na nejnižší rychlost. // http://forums.afterdawn.com/t.cfm/f-152/call_of_duty_modern_warfare_2_just_says_play_dvd-811855/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 v abgx probehlo vse ok a ted to vypalim...ale bude stacit kdyz to vypalim na 2.4 ne? nechce se me tak dlouho cekat:D hele a ten soubor .dvd uz sem mel vytvorenej tak stim uz ted nic delat nemusim ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Ne, DVD soubor nemusíš upravovat a 2,4x bude stačit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 ok moc ti dekuju!moc dik!aspon to vsechno neni moje chyba:D jinak tu hru uz sem stahoval a vypaloval asi 4x :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
houba139
cau mam problem s touto hrou...od vsech uploaderu kdyz stahnu tu hru a dam ji do abgx360 tak mi to napise Video CRC does not match!
V0 CRC does not match!
V1 CRC does not match!
stahoval sem to a vypaloval nekolikrat a vzdy me to napise Play DVD
Uz nevím kde to mam stáhnout protoze me to nikde nefunguje
A potreboval bych to na Multi-load nebo líp na Share-Rapid děkuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.