azgard Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Tak co lidi komu chybí to staré přehledné forum??:ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Chceme stare ... Ala facebook ? jej lidi ? proberte se ! Kde by byl člověk kdyby nezkoušel nové věci a "neuprgradeoval technologii" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 omg...čekal jsem, který blb s tím přijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Mě ne .... toto je rychlejší .... až tu bude logo atd ... zmeníš názor i ty ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Bylo by to super.Všechno jenom více pohnojily ,to samé s facebokem ,lidé a ostatníma těmadle kravinama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Rix to rekne na chatboxu a ty to hned za minutu musíš založit.. Jestli to bylo z prdele, tak to bylo docela slabý ;) a jestli jsi to založil opravdu vážně, tak nejses normální :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 2azgard; Neumíš ocenit cizi práci ... Neldo nad tím stráví třeba mesic ... A ty napíšeš za par sekund ze to "pohnojily" ... Promiň ale dá se to říct trosku jinak !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 tak sem asi jedinej komu se to nelíbí ,no a? aspon znám vaše názory.Pechyk ty si moc nehraj na nějakého chytráka bo sám patří do té skupiny "řitolezů" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 nic nebude a hotovo :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Proc by mel byt ritolez ? ... omg .... nechapu proc zakladas taketo dementni topicy ..... beztak s tim ty nic neudelas ..... akorat ukazujes na svou inteligenci .... / buď rad ze tohle forum vubec je :) .... / .. s pozdravem NewX4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 2azgard http://console-forum.net/showthread.php?t=87848 << tady se o tom diskutuje a najdeš tam i par "kamarádů" s podobným názorem jako mas ty ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 zkus být někdy na chatboxu... a nechci stím nic udělat ,jen mě zajímá kdo byl při prvním pohledu překvapen a kdo zklamán nic víc nic mín :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Naco by rix downgradoval forum. vB 4.0 je momentalne imho najlepsi forum system aky existuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Naco by rix downgradoval forum. vB 4.0 je momentalne imho najlepsi forum system aky existuje. přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 12, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Aaa potrefená husa se vždy najde ... čekal jsem kdo první založí tento topic, vyhráváš, gratuluji ;) /Edit: a k tomu tvému podpisu, pokud to je něco proti uživateli En3mY, tak si to rychle sundej, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Je to o zvyku.. Taky mi ted uplne vzhled nevyhovuje a prijde mi lehce zmatecny a splacnuty dohromady.. takovy trochu neprehledny a nevyrazne rozdeleny (chybi tu nektere rozdelovaci linky atd.).. Ale to uz je asi ten vyvoj. Po strance technicke je lepsi a rychlejsi, takze je to jen o zvyku.. Kazdy prechod boli - za pul roku ani neceknete ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Co tu pises ... : Chceme staré forum ... co sa tak dívu tak ho zatím chces jen ty ... =') .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 no me se to zatim taky zda zmatecny(sila zvyku kdyz to bylo jiny)ale zase to vypada tak luxusne......chce to cas clovek si zvykne...treba to odradi ty lemple co sem porad pisou nejaky kraviny :D jo jeste neco :D bude tady u novejch prispevku kolik je jich novejch od doby co jsem tu nebyl?to mi celkem chybi :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 je to hezke, ale prijde mi to celkem neprehledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Nechápu jak někdo může napsat, že chce staré fórum. To už by to rovnou mohlo zůstat u verze 1.0 a nemuselo se na to vůbec sahat :D Já jsem rád za update určitě je to krok kupředu, ale hodně věcí by to chtělo upravit. Rix už v jiným tématu psal, že vzhled se bude řešit, tak uvidíme co z toho nakonec vykoukne takhle to snad nenechá :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Tak na první pohled je vidět velký rozdíl .. Tak na první pohled je vidět velký rozdíl o proti minulému vzhledu ,ale surfař po internetu se starým vzhledem se setkával dost často i jinde a začal být zastaralý. Takže já jsem docela zpokej a určitě si po čase zvyknu a příjdu na výhody které to přináší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 vooooooooooocaaaaaaaaaaaaaaas :D tohle si zakládej na FB a ne tady :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 taky se mi moc nelíbí ale je změna a už si zvykám. Debilní topic sorry ale tohle zakládej na FB a nespamůj tímhle forum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Stare forum uz nebude, smirte se s tim. Zakladat podobne temata nema smysl, nove forum ma mnoho novych uzitecnych funkcni a urcite je to pouze otazka zvyku, tak jako pred nekolika lety prechod z phpBB na vBulletin. Pokud mate nejake pripominky k novemu foru, nebo nove napady, klidne se sverte, ale zadosti o navrat stareho fora jsou bezpredmetne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts