Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Chceme staré forum

azgard

Recommended Posts

Je to o zvyku.. Taky mi ted uplne vzhled nevyhovuje a prijde mi lehce zmatecny a splacnuty dohromady.. takovy trochu neprehledny a nevyrazne rozdeleny (chybi tu nektere rozdelovaci linky atd.).. Ale to uz je asi ten vyvoj. Po strance technicke je lepsi a rychlejsi, takze je to jen o zvyku.. Kazdy prechod boli - za pul roku ani neceknete ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no me se to zatim taky zda zmatecny(sila zvyku kdyz to bylo jiny)ale zase to vypada tak luxusne......chce to cas clovek si zvykne...treba to odradi ty lemple co sem porad pisou nejaky kraviny :D

jo jeste neco :D bude tady u novejch prispevku kolik je jich novejch od doby co jsem tu nebyl?to mi celkem chybi :(

Odkaz ke komentáři

Nechápu jak někdo může napsat, že chce staré fórum. To už by to rovnou mohlo zůstat u verze 1.0 a nemuselo se na to vůbec sahat :D

Já jsem rád za update určitě je to krok kupředu, ale hodně věcí by to chtělo upravit. Rix už v jiným tématu psal, že vzhled se bude řešit, tak uvidíme co z toho nakonec vykoukne takhle to snad nenechá :)

Odkaz ke komentáři

Tak na první pohled je vidět velký rozdíl ..

Tak na první pohled je vidět velký rozdíl o proti minulému vzhledu ,ale surfař po internetu se starým vzhledem se setkával dost často i jinde a začal být zastaralý. Takže já jsem docela zpokej a určitě si po čase zvyknu a příjdu na výhody které to přináší..

Odkaz ke komentáři

Stare forum uz nebude, smirte se s tim. Zakladat podobne temata nema smysl, nove forum ma mnoho novych uzitecnych funkcni a urcite je to pouze otazka zvyku, tak jako pred nekolika lety prechod z phpBB na vBulletin. Pokud mate nejake pripominky k novemu foru, nebo nove napady, klidne se sverte, ale zadosti o navrat stareho fora jsou bezpredmetne.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu