Ikingi Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Hloupá otázka, ale kde se na battlefieldbadcompany2.com můžu přihlásit, jednou se mi zobrazilo tlačítko >Join, ale pak jsem se odhlásil a teď už tam neni :(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 nikde, mají teď problémy se servery, tak jsou všechny nadbytečný věci dočasně zrušený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Zkus toto: http://www.battlefieldbadcompany2.com/Login (nejsem tam reglej, tak to nemuzu vyzkouset ani vědět zda je to ono...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ikingi Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Že mě to nenapadlo, díky, zatím tam nic není, ale funguje login. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ikingi
Hloupá otázka, ale kde se na battlefieldbadcompany2.com můžu přihlásit, jednou se mi zobrazilo tlačítko >Join, ale pak jsem se odhlásil a teď už tam neni :(.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.