Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

nelze sesynchronizovat DO a Keypad se základnou

Pavel Vraštil

Otázka

Zdarec. Zničehož nic přestaly komunikovat BT ovladače se základnou. Na displeji je zobrazeno doporučení,abych připojil přes USB Keypad .Učiním tak,ale dále se nic neděje ač mačkám vše manuálem doporučené.Dál mě to prostě nepustí,takže nejde ani pustit film..prostě nic.Zkoušel jsem i USB PC klávesnici a taky nic.Keypad bliká,že se nabíjí,pokud zmáčknu BT tlačítko,tak bliká zelená LEDka( asi že se pokouší navázat spojení)...Mám i dálkové ovládání pro audio video a to taky nereaguje.

Prosím o radu,názor,pomoc.... např,jak si svépomocí vyzkouším,jestli ovladače vysílají ,nebo jestli funguje správně základna....

Nechci zatím otravovat nikoho tím,že si budu od někoho půjčovat ovladače apod......Vlastně ani ve svém okolí neznám nikoho,kdo by mi mohl půjčit například ty ovladače.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

0 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

Zatím je tato otázka bez odpovědi

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu