Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Metro 2033

Fenix1468622475

Recommended Posts

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Mam zasebou asi hodinu cistyho casu/hrani. Na Metro 2033 sem se tesil a musim priznat, ze me kluci postsovetsky rozhodne nezklamali...nejvetsim plusem pro me je jednoznacne atmosfera a uzasne lokace /jestli se tomu tak da vubec rikat/. Grafika je spickova a velky rozdily mezi PC a Xbx verzi podle meho nejsou. Mozna jen to strileni me osobne moc nesedi, takovy nedotazeny a ty prvotni kreatury mohly bejt trochu ruznorodejsi....urcite je dobra znalost anglictiny, protoze ten pribeh je hodne zajimave. Proste takovej akcnejsi STALKER v modernejsim pojeti...

ale veci typu, ze se musim starat, kdy mi dojde kyslik v masce, jak dlouho vydrzim bez ni apod. jsou paradni

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hm tak to je shit :D stalker byl uz sam od sebe dost tezkej diky stylu cim vic tim lip.....a co zbrane? taky to same?nejaky opotrebeni nebo tak?pac to me na stalkerovi sr*** nejaka guma s AK47SU na 100 metru vystrelila 3x a vzdycky te dala...pak si ho zabil vzal sis jeho AK a zamerovac pres celej monitor a co nestalo hned pred tebou tak si netrefil....

Odkaz ke komentáři

hm tak to je shit :D stalker byl uz sam od sebe dost tezkej diky stylu cim vic tim lip.....a co zbrane? taky to same?nejaky opotrebeni nebo tak?pac to me na stalkerovi sr*** nejaka guma s AK47SU na 100 metru vystrelila 3x a vzdycky te dala...pak si ho zabil vzal sis jeho AK a zamerovac pres celej monitor a co nestalo hned pred tebou tak si netrefil....

když si seženeš pořádnou ganu ( neničí se jen občas se zasekne :-D ) tak padaj jak mouchy hold to něco trvá

Odkaz ke komentáři

Mě S.T.A.L.K.E.R vůbec nebavil, nudilo mě to, ale tohle mě celkem dost chytlo. Sranda byla když jsem si koupil samopal s optikou a tlumičem. Jsem se schoval do tmy, vypnul baterku a z dálky je odstřeloval.

Ale teď jsem se zasekl, pustil jsem tu nahrávku do rádia, Seběhl po nějakym jeřábu(bagrovy- ted si nevzpomenu co to je) a běžim a najednou jsem mrtvej, asi miny, ale nevim jak a kam to projít. Kdyby to někdo prošel tak napiště. Díky.

Odkaz ke komentáři

Mě S.T.A.L.K.E.R vůbec nebavil, nudilo mě to, ale tohle mě celkem dost chytlo. Sranda byla když jsem si koupil samopal s optikou a tlumičem. Jsem se schoval do tmy, vypnul baterku a z dálky je odstřeloval.

Ale teď jsem se zasekl, pustil jsem tu nahrávku do rádia, Seběhl po nějakym jeřábu(bagrovy- ted si nevzpomenu co to je) a běžim a najednou jsem mrtvej, asi miny, ale nevim jak a kam to projít. Kdyby to někdo prošel tak napiště. Díky.

v tom baráku je dira pod schodama ( popadáné panely ) tam vlezeš než jsem nato přišel tak jsem málem vytekl :-D

Odkaz ke komentáři

v tom baráku je dira pod schodama ( popadáné panely ) tam vlezeš než jsem nato přišel tak jsem málem vytekl :-D

Smer udava zelena sipka na kompase, stlacenim "back"...skoda, ze vtedy nie je pouzitelna ziadna zbran.

multi11 je i pro xko?

Na X360 je to bez cestiny...cize na X360 to nevydali s cz titulkami.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu