Fenix1468622475 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Tak se pochlupte jak se vám to líbí , jsem na tu hru zvědavej ale taky mám obavy jake to je tak pro ty co už hru paří jak se vám líbí a jak se to hraje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PoDy Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 prave to taham.....taky od toho hodne cekam...no necháme se prekvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gugiamara Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Jde z toho citit hodne ten vychodoevropskej styl, mam zasebou zatim par minut, atmosfera je hodne dobra, jen to strileni neni uplne dokonaly.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 No mě se to zatím líbí střílení není špatný a vypadá to zatím skvěle !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gugiamara Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Nerikam, ze je vylozene spatny...ale neco je proste jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geremy Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 mě se metro hodně líbí sice je to možná trochu vykrádačka stalkera ale konečně po dlouhý době FPS který mě baví a který sem po půl hodině nevypnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Kluci a co grafika , je alespoň stejně dobrá jak v BBC2 , je to povedený port pc verze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino19 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Grafika mi prijde skoro stejna jak BBC 2 jinak to docela ujde jako hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Grafika je dobrá ! vypadá to celé dobře ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 tak se sakra někdo rozepište , udělejte mini recenzi , tohle mi moc neřekne :) jo neví někdo jestli jsou už nějaké konzolové recenze k přečtení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gugiamara Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Mam zasebou asi hodinu cistyho casu/hrani. Na Metro 2033 sem se tesil a musim priznat, ze me kluci postsovetsky rozhodne nezklamali...nejvetsim plusem pro me je jednoznacne atmosfera a uzasne lokace /jestli se tomu tak da vubec rikat/. Grafika je spickova a velky rozdily mezi PC a Xbx verzi podle meho nejsou. Mozna jen to strileni me osobne moc nesedi, takovy nedotazeny a ty prvotni kreatury mohly bejt trochu ruznorodejsi....urcite je dobra znalost anglictiny, protoze ten pribeh je hodne zajimave. Proste takovej akcnejsi STALKER v modernejsim pojeti... ale veci typu, ze se musim starat, kdy mi dojde kyslik v masce, jak dlouho vydrzim bez ni apod. jsou paradni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 A co zbraně jde dokupovat nějakej upgrade , je více druhů munice , jaké jsou zbraně a jejich modely ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 pokud to je jak stalker tak mě to dost láká jen škoda že zrovna hraju battla :D nerad bych si zkazil skill :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Hele kdo to uz hral?jak moc je to podobny stalkerovi?jako co se tyce gamaplaye? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 jo v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Hele kdo to uz hral?jak moc je to podobny stalkerovi?jako co se tyce gamaplaye? obtížností je to těší jak stalker jak tě jednou uviděl tak se jim neschováš a kosej to do tebe přes celou mapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 hm tak to je shit :D stalker byl uz sam od sebe dost tezkej diky stylu cim vic tim lip.....a co zbrane? taky to same?nejaky opotrebeni nebo tak?pac to me na stalkerovi sr*** nejaka guma s AK47SU na 100 metru vystrelila 3x a vzdycky te dala...pak si ho zabil vzal sis jeho AK a zamerovac pres celej monitor a co nestalo hned pred tebou tak si netrefil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 hm tak to je shit :D stalker byl uz sam od sebe dost tezkej diky stylu cim vic tim lip.....a co zbrane? taky to same?nejaky opotrebeni nebo tak?pac to me na stalkerovi sr*** nejaka guma s AK47SU na 100 metru vystrelila 3x a vzdycky te dala...pak si ho zabil vzal sis jeho AK a zamerovac pres celej monitor a co nestalo hned pred tebou tak si netrefil.... když si seženeš pořádnou ganu ( neničí se jen občas se zasekne :-D ) tak padaj jak mouchy hold to něco trvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 no tak aspon ze se nenici...to zasekavani bude stacit :D no tak uz aby to bylo na PC :D EDIT:tak uz koukam je.....ale zase od nejakyho multi11...to zase nepude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Mě S.T.A.L.K.E.R vůbec nebavil, nudilo mě to, ale tohle mě celkem dost chytlo. Sranda byla když jsem si koupil samopal s optikou a tlumičem. Jsem se schoval do tmy, vypnul baterku a z dálky je odstřeloval. Ale teď jsem se zasekl, pustil jsem tu nahrávku do rádia, Seběhl po nějakym jeřábu(bagrovy- ted si nevzpomenu co to je) a běžim a najednou jsem mrtvej, asi miny, ale nevim jak a kam to projít. Kdyby to někdo prošel tak napiště. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Mě S.T.A.L.K.E.R vůbec nebavil, nudilo mě to, ale tohle mě celkem dost chytlo. Sranda byla když jsem si koupil samopal s optikou a tlumičem. Jsem se schoval do tmy, vypnul baterku a z dálky je odstřeloval. Ale teď jsem se zasekl, pustil jsem tu nahrávku do rádia, Seběhl po nějakym jeřábu(bagrovy- ted si nevzpomenu co to je) a běžim a najednou jsem mrtvej, asi miny, ale nevim jak a kam to projít. Kdyby to někdo prošel tak napiště. Díky. v tom baráku je dira pod schodama ( popadáné panely ) tam vlezeš než jsem nato přišel tak jsem málem vytekl :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 no tak aspon ze se nenici...to zasekavani bude stacit :D no tak uz aby to bylo na PC :DEDIT:tak uz koukam je.....ale zase od nejakyho multi11...to zase nepude :D tak ta multi11 verze je dokonce v cestine ale jeste neni crack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 multi11 je i pro xko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 v tom baráku je dira pod schodama ( popadáné panely ) tam vlezeš než jsem nato přišel tak jsem málem vytekl :-D Smer udava zelena sipka na kompase, stlacenim "back"...skoda, ze vtedy nie je pouzitelna ziadna zbran. multi11 je i pro xko? Na X360 je to bez cestiny...cize na X360 to nevydali s cz titulkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 multi11 je i pro xko? ne verzy pro xbox ma nastarost Metro 2033 PAL XBOX360-SWAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.