kukino19 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Ja hodim do xboxu tuto hru a me to po chvilce napise .. Neco jako (restartujte xbox, nebo vycistete cd hru) neco takeho, presne jsem to neprelozil Presne jak dam. Nova hra, nacita se a pak mi to napise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trewis Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 zle vypalene pravdepodobne mne to robylo na starej vypalovacke kupil som novu a neni problem Pokial ostatne hry idu v poho skusil by som vypalit este raz ak to nepomoze tak na inej vypalovacke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Mě to taky dělalo občas když jsem vypaloval v CloneCD, ale tedka pálím přes IMGburn a vše jede jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kukino19 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Mě všechny hry jsou v pohodě, jen tahle píše chybu. Vypaloval jsem to 2x a 2x to hlasilo chybu a muze to byt hrou ????? nebo ze jsem to spatne vypalil ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 1.) Zkontroluj vypálenou hru přes abgx 2.) vypaluješ 2,4x? na Verbatimy? 3.) Aktualizuj firmware mechaniky v PC http://www.firmwarehq.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 a skousel si to treba trickem vycistit dvd? taky me to delala a vetsinou to vycistim a je to v poho, ale taky mam asi 3 hry a tohle mi pisou ale těm neni pomoci, ty sou na vyhození Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kukino19
Ja hodim do xboxu tuto hru a me to po chvilce napise ..
Neco jako (restartujte xbox, nebo vycistete cd hru) neco takeho, presne jsem to neprelozil
Presne jak dam.
Nova hra, nacita se a pak mi to napise
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.