kdyr Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 cau promiň te že dneska furt otravuji ale chtěl bych si koupit tuto rozkládací myš a potřebuju vědět jestli je dobrá a nebo si mám koupit jinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corewOw Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 rozhodně bych ji nekupoval jestli chceš kvalitní myš tak Razer DeathAdder nebo jinou od Razeru. popřípadě Logitech ale SAITEK nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 chtěl bych nějakou do 1000 kč tak jestli mi nějakou dobrou herní poradíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Přesně jak říká core. Tuto ne a celkově Saiteka ne. Doporučuju Razer Deathaddera, už mi jezdí 2 roky a kromě pár oděrek mu nic není. Super ergonomie, odezva, design. Prostě dobrá koupě. Pak ještě Lachesis. Nejlevnější DeathAdder http://www.alza.cz/razer-pro-click-mobile-d127126.htm?kampan=zbozi.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 díky oboum a lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corewOw Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 lacheis je spíše pro ty kdo mají delší prsty DeathAdder sedne snad vseem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Saitek Cyborg mám par dni a už jsem si na ni úžasne zvykl.. 11 moznosti nastavení DPI od 400 do 3200 a to vysouvani dle velikosti ruky taky paráda Já osobně ji doporučuju, ale nemel jsem možnost vyzkoušet nějakou mys od Razeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 lock v pondělí se je jedu vyzkoušet jak mi sednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.