Lebi33 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Zdravim. Potřeboval bych poradit, jak udělat novou kopii z již vypálené zálohy hry? Jde o to že mám DVD značně poškrábané a potřeboval bych to tedy vypálit na nové. Děkuju za radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Dej to do PC, zapni IMGBurn, klikni na Create image file from disc a zkus jestli to mechanika přechroustá ... jestli ne, tak máš smůlu. Jedině, že bys měl ISO v PC ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lebi33 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 OK to vyzkoušim ale kde vemu ten druhej soubor k tomu iso ten co má v názvu myslim dvd. Vybírá se při vypalování přes ImgBurn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Podívej se do topicu pro začátečníky, můžeš ho vytvořit v textáku a nebo přes abgx ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lebi33 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 OK kouknu ale nějak to nevidim asi sem slepej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Tak OK, vydržim hodně ... před chvílí jsem psal návod jak změnit formát obrázku z bmp na png ... :lol: Jsou dvě možnosti: A.) Otevřeš texták a vložíš do něj LayerBreak=1913760hra.iso přičemž slovo hra změníš na název ISO souboru, potom to uložíš, koncovku změníš na DVD a přejmenuješ, aby měl stejný jméno jako ISO. ________________________ B.) Zapneš abgx, klikneš na Options a zaškrtneš Check/ Creat .DVD file. Pak vybereš ISO u kterýho to chceš udělat a klikneš na Lauch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MMattLupen21 Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 zkus to vzit pres nero jako original hru normal kopie DVD ci pres DVDdecrypter zkousel sem jednu pres Nero a slo mi to v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lebi33
Zdravim.
Potřeboval bych poradit, jak udělat novou kopii z již vypálené zálohy hry? Jde o to že mám DVD značně poškrábané a potřeboval bych to tedy vypálit na nové.
Děkuju za radu :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.