Melichar1111 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 zdar. mám origo hru assassins creed 2 dark edice. vždycky když se dostanete do jinýho města ukáže se animace toho města. jsem u benátek a tam se mi to vždy sekne. nechal jsem to asi hodinu zaplé ale nic. díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 co máš za HW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 nevim jak to myslíš ale hw požadavky jsou v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 tak když máš origo tak kontaktuj ubisoft podporu ale četl jsem že je s tim assassinem hodně problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 jj ubisoft jsem kontaktoval, čekam až mi odpověděj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.