janko580 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 cus nevite kdyz nainstalujete hru na HDD potrebujete DVD se hrou.muzu ho po vlozeni behem hry pak vyndat?predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 nemuzes........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 ne musí být v mechanice stále a nevím co ti to vadí když se stejně z ní čte jen občas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 ne musí být v mechanice stále a nevím co ti to vadí když se stejně z ní čte jen občas.. Obcas iba pri zacati hrania :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janko580 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 takze pak se netoci me de o to aby nebylo moc poskrabany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Když s Xkem nebudeš hejbat, tak poškrábaný nebude ... // Doufám, že jsem tě pochopil správně xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janko580 Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 jo dik pochopil si to spravne moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ledley Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 To není pravda nebo má moje Xko zuby nikdy během hraní s Xkem nehejbu a DVD se mi zdá stále více a více nečitelné:( ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Podle čeho usuzuješ ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 To není pravda nebo má moje Xko zuby nikdy během hraní s Xkem nehejbu a DVD se mi zdá stále více a více nečitelné:( ... Zdá? :D Rozhodně neni normální, že by Xko škrábalo DVDčka samo od sebe ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Necitatelne nemusi byt poskrabane...to nam neozrejmil. Ledley mal napisat na ake media to ma a ako staru ma konzolu a ci vobec si hry instaluje na HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ledley Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 hry si instaluju na hdd mam rok starou konzoli ... normálně vše originály ale teď je pravda že jsem hráýl fifu kterou jsem neměl na hdd a ted už jí tam nedostanu u 10 % procent seš to sekne a hodí hlášku o clean DVD :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
janko580
cus nevite kdyz nainstalujete hru na HDD potrebujete DVD se hrou.muzu ho po vlozeni behem hry pak vyndat?predem diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.