fox171 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Čaute chcu se zeptat když otevírám xbox tak kde má ochrané plomby nalepky at nestratím záruku díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Co ti řeknu jako první, tak doporučuji to radši nechat někomu kdo se v tom pohybuje. Dát 500 Kč za to, že se nic nestane je myslím nic než oproti tomu to udělat amatérsky doma a něco omilem pokazit a je po záruce. První nálepka je hned pod faceplatem (předním krytem), pak u mechaniky a ještě se možná někde najde. Nic co by jsi přehlédnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Sám je uvidíš ... stačí jenom koukat, spíš abys věděl jak je sundat. // Ingnition má pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Jak už zde bylo řečeno, nech to na odborníka , pokud jsi to nikdy nedělal tak máš minimální šanci že se ti vše povede na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Hele, až si to sám doděláš, budeš zklamaný jak moc sis to xko poškodil a buď si 100% jistý, že o záruku příjdeš. Jestli to chceš udělat profi, napiš PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Já mám flešnutý xbox u odborníka, ale chtěl jsem to zkusit že bych kupil nějaký starý arcade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 držím palce ;) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fox171
Čaute chcu se zeptat když otevírám xbox tak kde má ochrané plomby nalepky at nestratím záruku díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.