merkurer Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Dobrý večer ! Chci vás porprosit o radu. Tuhle hru cracknutou a upravenou razorem1911 jsem si v pohodě nainstaloval, cracknul ale když ji chci otevřít tak na chvíli jako by kursor myši pracoval (však to znáte :) ) Ale za pár sekund zase ručička a hra vubec nenajede ani se o to nepokousi jako by se nic nestalo. Zkousel jsem to uz i pres zastupce ve start menu tak samo z program files ze slozky s hrou a porad se nic nedeje. Jsem uz z toho nestastny. System (kdyz dam pridat a odebrat programy) mi ji tam vubec neukaze - jako by nerozpoznal ze jde o aplikaci tak jsem ji zkousel reinstallnout tak ze jsem ji proste z program files a ze start menu smazal a znova instalnull ale pořád nic. Zkoušel už jsem snad všechno a jsem zoufaly. Mám win7. Není to na cd takže nemůže byt chyba v datovém nosiči (je to na hdd :) ). Díky předem za všechny odpovědi. P.S. Neřešte mojí češtinu (už jsem ospalej :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 13, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Musíš nahrát všechny soubory co jsou v cracku, neni to je jeden/dva. Pokud je tam nemáš, jinej crack. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkurer Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Díky mockrát za odpověď ! Já jsem tam právě že nejdříva jak blbej nahrával 2, pak jsem tam ale zkopčil celý obsah a furt nic :( Prosím help :) Je tam dost složek a tak že ? To jsem tam všechno zkopčil do program files/call of duty 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkurer Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 nebo tam mám nakonec ne že to kopčit z té složky resource/razor1911 ale už i tu složku resource nebo razor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 13, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Obsah složky tzv. aby jsi přehrával soubory original a měl tam cracklé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkurer Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 jo to právě dělám a furt nic :( tak newm zkusit stahnout jiny crack? A musí to být od razora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 13, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Najít, stáhnout nějakej odzkoušenej, na cz warez forách toho je dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkurer Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 díky :) Dám ještě vědět jak sem dopat :) A mám ještě jeden dotaz musí to být crack typu razor1911 nebo klidně i jinej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 13, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Nemusí si myslim, ale já to měl v packu do Razoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkurer Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Už mi to fachá ten od razora ne ale ten od propra jo :) Lock please a diky moc ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.