Lukill Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Sem můžete dávat tipy pro ostatní na free MMO hry ... :) Já dávám první tipy - Runes of Magic, Dungeons & Dragons Online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 WoW :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Vlastně skoro všechny jsou zadara ( můžeš hrát na free serverech :) ) ale pokud myslíš vyloženě free MMORPG tak třeba : Two Moons , 9 dragons . Metin 2 a nejlepší je Maple Story :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Pak este Fiesta,Silkroad ale stejne na Maple story to nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Perfect World... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawer64 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Dungeon Runners sou dobří ... ale za chvilku nastane stereotyp. Ještě Dragonica ta je strašně drsná ( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 4 Story, RUNESCAPE :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Mezi nejlepší free i placená MMO patří rozhodně Runescape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 to nikdo nezná lineage? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digitalq Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 L2, WoW, Rs a Dekaron. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 CABAL online!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Lineage 2, doporučuji C4, interlude nebo final :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathmers Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Ragnarok Online ^^ Má jeden z nejdokonalejších stat/skill buildů a Reborn je skoro kompletně v češtině :) (až na pár bezvýznamných NPC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukill Odesláno Březen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Já ted hraju Allods Online - řekl bych až moc podobny klon WoW akorat zadarmo :D neni co řešit du to pařit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukill Odesláno Březen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Nezná někdo MMORPG ve stylu naruta ? :D - Silkroad mě bavil dokud jsem nemusel čekat 2 hodiny ve frontě abych se dostal na server :/ -popř jestli někdo neví jak to obejít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Captain Price Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Chmatakov Online , MU Online a Cabal Online nikdo nezná? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Chmatakov Online , MU Online a Cabal Online nikdo nezná? xD Hele hraje ještě Chmatakov ? Já jsem to skoušel když byla BETA :D ale to tam byly samí bugy tak se to nedalo moc hrát , ale na Českou hru celkem dobrý :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukill Odesláno Březen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 zatím teda znám všechny co jste tu vypsali ... ještě dobré je Flyff ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Captain Price Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Hele hraje ještě Chmatakov ? Já jsem to skoušel když byla BETA :D ale to tam byly samí bugy tak se to nedalo moc hrát , ale na Českou hru celkem dobrý :)) No hrál jsem to v době kdy byla Beta , no a teď jsem se šel podívat tam a 10 letí mě vystříleli xD , ale autor hry již nedělá na tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Allods, DDO, RoM.. asi nej F2P mmorpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukill Odesláno Březen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 jj to už jsem tu uvedl ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sairus Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 hosi vsechny tyto MMO jsou super ale První české 3D MMORPG je http://immortal-world.net je to fakt super hral jsem betu a velky pokrok kuknete stoji to za to na to že to je české MMO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 hosi vsechny tyto MMO jsou super ale První české 3D MMORPG je http://immortal-world.net je to fakt super hral jsem betu a velky pokrok kuknete stoji to za to na to že to je české MMO Server je se 0 hrajícími hráči online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Lineage 2, doporučuji C4, interlude nebo final :) Podle mého je nejlepší stará C4ka :) Doporučuji server Elmoreden nebo Dark Elmore.. oba jsou free český C4.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicol Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 REQUIEM http://www.playrequiem.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.