LukeFF Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Pomůže někdo, jak přelstít chybovou hlášku při pokusu si pustit divx filmy třeba z USBflashky? Hlásí mě to STATUS CODE 51-C00DF236 a nutí mě to k update na Xbox live, ale tam nemůžu kvůli flashu!Děkuji za případnou ochotu pomoci v tomto problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 offline update najed na xbox.com tam si stahni update dej ho na flashku a updatne se ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Kodeky http://console-forum.net/showthread.php?t=27134&p=446427#post446427 offline update najed na xbox.com tam si stahni update dej ho na flashku a updatne se ti to Timhle udělá update dashboardu, ale ten neobsahuje kodeky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukeFF Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 To jsem právě zkusil a i po updatu mě to píše to samé!? jsem v celku v koncích! myslel jsem, že při výborné konstelaci hvězd a tichému souhlasu mého xka se společně dobereme k cíly, kdy na flashku dám nějaký film a s rodinou se na této "MULTIMEDIALNI PLATFORMĚ" podíváme! Vidím, že mě trn z paty asi vytáhne jen FERGUSON D-780HX, což mě vzhledem k tomu, že vlastím xko docela mrzí! Každopádně díky za rychlou odpověď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LukeFF
Pomůže někdo, jak přelstít chybovou hlášku při pokusu si pustit divx filmy třeba z USBflashky? Hlásí mě to STATUS CODE 51-C00DF236 a nutí mě to k update na Xbox live, ale tam nemůžu kvůli flashu!Děkuji za případnou ochotu pomoci v tomto problému.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.