LukeFF Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2010 Pomůže někdo, jak přelstít chybovou hlášku při pokusu si pustit divx filmy třeba z USBflashky? Hlásí mě to STATUS CODE 51-C00DF236 a nutí mě to k update na Xbox live, ale tam nemůžu kvůli flashu!Děkuji za případnou ochotu pomoci v tomto problému. Citovat
0 Panther Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2010 offline update najed na xbox.com tam si stahni update dej ho na flashku a updatne se ti to Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2010 Kodeky http://console-forum.net/showthread.php?t=27134&p=446427#post446427 offline update najed na xbox.com tam si stahni update dej ho na flashku a updatne se ti to Timhle udělá update dashboardu, ale ten neobsahuje kodeky ... Citovat
0 LukeFF Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 14, 2010 To jsem právě zkusil a i po updatu mě to píše to samé!? jsem v celku v koncích! myslel jsem, že při výborné konstelaci hvězd a tichému souhlasu mého xka se společně dobereme k cíly, kdy na flashku dám nějaký film a s rodinou se na této "MULTIMEDIALNI PLATFORMĚ" podíváme! Vidím, že mě trn z paty asi vytáhne jen FERGUSON D-780HX, což mě vzhledem k tomu, že vlastím xko docela mrzí! Každopádně díky za rychlou odpověď! Citovat
Otázka
LukeFF
Pomůže někdo, jak přelstít chybovou hlášku při pokusu si pustit divx filmy třeba z USBflashky? Hlásí mě to STATUS CODE 51-C00DF236 a nutí mě to k update na Xbox live, ale tam nemůžu kvůli flashu!Děkuji za případnou ochotu pomoci v tomto problému.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.