havlbrod Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Ahoj, koupil jsem PSP přez net z bazaru už s M33... dá se zjistit jakej FW mělo původně? nebo je to už uplně beznadějné? je to pouze ze zvědavosti :-) není to nutné. děkuji.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 14, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Podle krabičky ... viz. topic pro začátečníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Podle písmene na krabici bys mohl, viz: Zingl, aaa můj obrázek :love: xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havlbrod Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Jaj já s eomlouvám zapoměl jsem napsat že jsem to koupil bez krabice :-D ... jinak moc děkuju, ale bez krabice by to nešlo? třeba programem nebo něják jinak? :-ú) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 14, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Ne programem ne a jinak taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
havlbrod
Ahoj, koupil jsem PSP přez net z bazaru už s M33... dá se zjistit jakej FW mělo původně? nebo je to už uplně beznadějné? je to pouze ze zvědavosti :-) není to nutné. děkuji.. :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts