J-RcZ Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Mam problem PS3 se mi vcera po 6 h hrani seklo. dnes rano po 10 min. a pred chvili take po 6h. reklamovat ci je to normalni? nebo prehrivani atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 James XR Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Zřejmě se přehřívá nebo je tam jiný HW problém, určitě bych dal na reklamaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Ještě zkontroluj, jestli kolem ní je dostatek místa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J-RcZ Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 leda 5cm v levo je PC E:// nemuze to byt hrou? zatim se mi to stalo jen u inFamous za good side? este asi pred tydnem u webu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Muze, me se asi 3x seklo Need For Speed Shift. Ostatni hry v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J-RcZ Odesláno Březen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 hele pravdě podobně skusím formát disku, nevadí když sem savy nakopiroval na flashku? pudou potom? nebude to hazet naky ze ty savy nejsou moje? E:// hm odhlasen od psn a netu a vypada to slibne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J-RcZ Odesláno Březen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 sry za duble post Vcera 2x u netu. ze by to fakt bylo pretizeni zpusobeny netem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
J-RcZ
Mam problem PS3 se mi vcera po 6 h hrani seklo. dnes rano po 10 min. a pred chvili take po 6h. reklamovat ci je to normalni? nebo prehrivani atd?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.