Duschan Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Ahoj všem, stahnul jsem si hafo her s koncovkou WAD...ale jak je spustím? Přes managera ho standartně na disk nedám... Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 musíš stáhnout wad manager a hru dát na kartu a pak z karty přes wad manager to nainstaluješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Duschan Odesláno Březen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 A ten wad manager taky mám mít na ty sd kartě? Asi se ptám pitomně, ale fakt s tim nemám zkušenosti... konzoli jsem koupil už hacklou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 jj na karte musi bejt ... kdyz tak sem na ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 a ten program se spouští přes homebrew chanel kdybys nevěděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Duschan
Ahoj všem,
stahnul jsem si hafo her s koncovkou WAD...ale jak je spustím? Přes managera ho standartně na disk nedám... Díky za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.