Duschan Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2010 Ahoj všem, stahnul jsem si hafo her s koncovkou WAD...ale jak je spustím? Přes managera ho standartně na disk nedám... Díky za odpovědi. Citovat
0 David32 Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2010 musíš stáhnout wad manager a hru dát na kartu a pak z karty přes wad manager to nainstaluješ Citovat
0 Duschan Odesláno Březen 15, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 15, 2010 A ten wad manager taky mám mít na ty sd kartě? Asi se ptám pitomně, ale fakt s tim nemám zkušenosti... konzoli jsem koupil už hacklou... Citovat
0 snoopyk Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2010 jj na karte musi bejt ... kdyz tak sem na ICQ Citovat
0 David32 Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2010 a ten program se spouští přes homebrew chanel kdybys nevěděl Citovat
Otázka
Duschan
Ahoj všem,
stahnul jsem si hafo her s koncovkou WAD...ale jak je spustím? Přes managera ho standartně na disk nedám... Díky za odpovědi.
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.