Tsonga Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 nevíte jak se dají hrát nepatchované hry přes Free Mcboot :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 v nastaveni budes mit vse jako zde http://img156.imageshack.us/i/001ze3.jpg/, (nebo spis staci to disc control mit zaple) aby se to mechanika zastavila, kdyz ji otevres, jinak se ti ps2 sekne vlozis opatchovanou hru , az se ti nacte ta sediva obrazovka tak das to uprostred, nevim co tam je napsane, pak se ti nacte menu a ty pujdes do slozky mass, tam das tusim SLUS a hra by se ti mela spustit ale jak vidis je jednudussi hru opatchovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tsonga Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 nemáte někdo lepší návod ,,,, zapnul jsem disc control ON vložil pačnutou hru a nic ,,,,, dříve jsem měl Swap Magic a nechci přepalovat všechny hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 musis to udelat jak jsem psal: 1) vlozit patchnutou hru 2) dat druhou moznost a mechanika se zastavi a objevi se menu 3) otevres mechaniku, vlozis disk a otevres slozku mass 4) zvolis slus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tsonga Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 já když vložím pačnutou hru tak se mi hned spustí nemám tam nic na výběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 tak nejdrive jdi do programu esr a az pak vloz hru potom zvolis 2. moznost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tsonga Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 pořád mi to nejede jak vložím hru tak se hned spustí ,,, ale tak nevadí vypálím si je znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.