Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.4k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
prostě musím epic pochválit, je vidět že se neflákali a opravdu 3 díl ladili dobře.
Ne tak docela.Pár věcí mi zde jako profi hráči vadí.A to oživování stejným tlačítkem(x) jako výměna zbraní,vzetí nábojů a navíc je to velmi zdlouhavé.(měli použít jiné třeba Y)Navíc mi při migraci hostitele už párkrát zamrzla celá konzole.Poté po hozeném granátu není prakticky šance uskočit.(nedomyšlené)A jistě se najde i pár dalších věcí,ale zrovna si nevzpomenu.
Odesláno
Ne tak docela.Pár věcí mi zde jako profi hráči vadí.A to oživování stejným tlačítkem(x) jako výměna zbraní,vzetí nábojů a navíc je to velmi zdlouhavé.(měli použít jiné třeba Y)Navíc mi při migraci hostitele už párkrát zamrzla celá konzole.Poté po hozeném granátu není prakticky šance uskočit.(nedomyšlené)A jistě se najde i pár dalších věcí,ale zrovna si nevzpomenu.
to s tou konzolí se mi jeste ani jednou nestalo,s tlačítkem x souhlasím,a ty granáty uskočit jde celkem v poho nevidím v tom problém...
nevim jak vam..ale me prisla dvojka takova vic epic..lepsi...vic me to vtahlo...kral je jenom jeden a pro me je to druhej dil...cekal sem ze trojka bude jeste vic epicka nez dvojka...a prislo me to takovy utahany..maly oproti dvojce icon_sad.gif jakej mate nazor vy ? icon_smile.gif

tak to mě gears 3 příde lepší ve všech ohledech jediné co bylo v gears 2 lepší než v gears 3 je king of the hill v gow3 ho zkazili treba tím že hill se neustále posouvá proste spojili king of the hill a annex co byli v gow 2 a udelali z toho king of the hill v gow3 ale jinak si za sebe myslím že gears of war 2 byl nejhorší díl z trilogie gearsu... jako první bych řadil gears of war 3 a poté gears of war

Odesláno
to s tou konzolí se mi jeste ani jednou nestalo,s tlačítkem x souhlasím,a ty granáty uskočit jde celkem v poho nevidím v tom problém...

tak to mě gears 3 příde lepší ve všech ohledech jediné co bylo v gears 2 lepší než v gears 3 je king of the hill v gow3 ho zkazili treba tím že hill se neustále posouvá proste spojili king of the hill a annex co byli v gow 2 a udelali z toho king of the hill v gow3 ale jinak si za sebe myslím že gears of war 2 byl nejhorší díl z trilogie gearsu... jako první bych řadil gears of war 3 a poté gears of war

Možná v klasickém versus uskočíš,ale v Hordě na vyšší obtížnosti to je prakticky nemožné.Granát tu má obrovský dosah výbuchu.Ve 2 dílu to bylo řešeno daleko lépe.A za další nevím proč štíty neplní ochrannou funkci.Grinder i jiní Locusti je s přehledem prostřelí.To tam ani nemusí být.No snad se to časem doladí.Doufám,že to bude už toho 1 listopadu s tím prvním DLCčkem Horde Command Pack.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu