Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.4k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

Mě se Gears 3 moc nelíbí , jako grafika je pěkná o tom žádná ale , ty potvory co to jako je proč vybuchnou a nezůstanou ležet jako ve dvojce třeba i rozřezaný na kusy , Lukusti přeci jen už jaksi měli být .......... , všichni vědí co hrály dvojku a ve trojce je přímo spoiler na předchozí dva díly ... Jako pro dohraju tu abych věděl co a jak dopadne Delta team ale doufám že stejným směrem se nebude ubírat ME 3 který má též uzavřít kapitolu jejich universa

Odesláno
Mě se Gears 3 moc nelíbí , jako grafika je pěkná o tom žádná ale , ty potvory co to jako je proč vybuchujou a nezustanou ležet jako ve dvojce třeba i rozřezaný na kusy , Lukusti přeci jen už jaksi měli být .......... , všichni vědí co hrály dvojku a ve trojuce je přímo spoiler na předchozí dva díly ... Jako pro dohraju tu abych věděl co a jak dopadne Delta team ale doufám že stejným směrem se nebude ubírat ME 3 který má téř uzavřít kapitolu jejich universa :D

Ty se hlavně zaměř na gramatiku :D Btw, co to je za stupidní kecy o "potvorách který vybuchujou". Vůbec nechápu tvé myšlení...

Odesláno
Ty se hlavně zaměř na gramatiku :D Btw, co to je za stupidní kecy o "potvorách který vybuchujou". Vůbec nechápu tvé myšlení...

Mistr v grmatice promluvil :D

Kazdopadne spis nez gramatika mi delalo problem rozlustit sdeleni.....

Me osobne se GoW 3 libilo, nepovazuju ho asi za nejlepsi dil GoW co se atmosfery a pribehu tyce, ale hratelnostne je to super, ikdyz pravda ze se cloveku pak po locustech styska pac lambenti jsou hrozne "tupy"....

Kazdopadne je to podle me velmi dobre a dustojne zakonceni serie.....

Samozrejme, kazdej to vnima jinak, ja jsem vicemene dostal co jsem cekal, paradni hru, proste GoW :D

Odesláno
Ty se hlavně zaměř na gramatiku

:D Btw, co to je za stupidní kecy o "potvorách který vybuchujou". Vůbec nechápu tvé myšlení...

Úplně jednoduše , když si ve dvojce někoho zabil , tak se nerozlít na kousky jako ve trojce , kde Lokusti zmutovaly na nějaký hybridní bratrance ... Moje gramatika je moje věc , kdybych prošel fórum a třeba i tvoje příspěvky tak v nich budou taky chyby ... Na nebo jsi neomylný češtinář

Odesláno
ty potvory co to jako je proč vybuchujou a nezustanou ležet jako ve dvojce třeba i rozřezaný na kusy , Lukusti přeci jen už jaksi měli být .......... ,

Protože ve 3ce to nejsou Locusti ty co vybuchujou? ale ty ,,nakažený´´ co utíkali ve dvojce na povrch? Btw jsi cizinec nebo je tvoje gramatika opravdu tak zlá?

Mě jediný co na GoW štve, že mi uplně unikl / uniká příběh i když mám všechny 3 díly dohraný :D

Odesláno
Úplně jednoduše , když si ve dvojce někoho zabil , tak se nerozlít na kousky jako ve trojce , kde Lokusti zmutovaly na nějaký hybridní bratrance ... Moje gramatika je moje věc , kdybych prošel fórum a třeba i tvoje příspěvky tak v nich budou taky chyby ... Na nebo jsi neomylný češtinář

Ver mi ze zrovna co se cestiny tyce ti nema rocky co vycitat :)

No me prijde vpohode ze se lambenti rozprsknou, nic jineho bych ani necekal......v dvojce se snad lambenti taky rozprskavali ne (hral jsem to nedavno a stejne si to nepamatuju, vim ze byli jini, ale rekl bych ze taky vybuchovali)......navic hratelnost to nejak nekazi, ne?

Btw, miluju ty co komentujou gramatiku a pravopis a sami tam maj chyby :D

Odesláno
Protože ve 3ce to nejsou Locusti ty co vybuchujou? ale ty ,,nakažený´´ co utíkali ve dvojce na povrch? Btw jsi cizinec nebo je tvoje gramatika opravdu tak zlá?

Mě jediný co na GoW štve, že mi uplně unikl / uniká příběh i když mám všechny 3 díly dohraný :D

Píšu snad diktát a nebo vkládám příspěvek na fórum o hrách , tak se s toho neposert_ , vy dva , že sem udělal pár chyb hold jsem to psal v rychlosti , odesílal z mobilního telefonu a ne přes PC ...

Odesláno
Píšu snad diktát a nebo vkládám příspěvek na fórum o hrách , tak se s toho neposert_ , vy dva , že sem udělal pár chyb hold jsem to psal v rychlosti , odesílal z mobilního telefonu a ne přes PC ...

Víš na mobile udělám mnohem míň chyb protože jedu přes T9 a pokud ne tak si stejně dávám bacha na chyby ať píšu kamkoliv

Odesláno

No me prijde vpohode ze se lambenti rozprsknou, nic jineho bych ani necekal......v dvojce se snad lambenti taky rozprskavali ne (hral jsem to nedavno a stejne si to nepamatuju, vim ze byli jini, ale rekl bych ze taky vybuchovali)......navic hratelnost to nejak nekazi, ne?

Já sem teprve v tom prvním aktu takže se to teprve pomalu rozjíždí . Teďka jsem v tom stadionu jak hraju za Coula ... Hraju na předposlední nejtěžší obtížnost a docela mě dává na prdel někdy :D ... A co mě hodně štve je český překlad Plápolavý , co to jako je .Je to hrozný , trpím nedostatkem munice a posílá to na mě čím dal těžší soupeře , ale jako jo , pomaličku se to začíná rozjíždět .

Odesláno
Já sem teprve v tom prvním aktu takže se to teprve pomalu rozjíždí . Teďka jsem v tom stadionu jak hraju za Coula ... Hraju na předposlední nejtěžší obtížnost a docela mě dává na prdel někdy :D ... A co mě hodně štve je český překlad Plápolavý , co to jako je .Je to hrozný , trpím nedostatkem munice a posílá to na mě čím dal těžší soupeře , ale jako jo , pomaličku se to začíná rozjíždět .

Tak to nejlepsi mas jeste pred sebou :)

Preklad je prej dost strasnej ja to radsi rovnou prepnul na eng, protoze tam pak je dokonce "plapolavy lusk" (nebo vyhonek) :D

EDIT: Pardon misto editace jsem klikl na odpoved :)

Odesláno

Ale mam mu co vyčítat tak nekecej kraviny zase, nejsem mistr v gramatice ale rozhodně nepíšu takhle: "Lukusti přeci jen už jaksi měli být .......... , všichni vědí co hrály dvojku a ve trojuce je přímo spoiler na předchozí dva díly" ==== lukusti?!?! trojuce?!?! Hele Fenix já proti tobě ani ostatním co takhle píšou nic nemám ale skuste to trochu opravit at to má trochu úrověn, klidně nepiště háčky a čárky ale na tohle si skuste dát pozor ;)

Co se týče Lambentů tak je taky vůbec nemam rád, hlavně ty vetší jako boss Zerker a tak. Hlavně na Insane je to totálně naprd když se rozprskne vedle tebe a ono tě to zabije...

Odesláno
Ale mam mu co vyčítat tak nekecej kraviny zase, nejsem mistr v gramatice ale rozhodně nepíšu takhle: "Lukusti přeci jen už jaksi měli být .......... , všichni vědí co hrály dvojku a ve trojuce je přímo spoiler na předchozí dva díly" ==== lukusti?!?! trojuce?!?! Hele Fenix já proti tobě ani ostatním co takhle píšou nic nemám ale skuste to trochu opravit at to má trochu úrověn, klidně nepiště háčky a čárky ale na tohle si skuste dát pozor

Co se týče Lambentů tak je taky vůbec nemam rád, hlavně ty vetší jako boss Zerker a tak. Hlavně na Insane je to totálně naprd když se rozprskne vedle tebe a ono tě to zabije...

Me to teda prijde to same jako kdyz nekdo pise misto zkuste skuste.....nerikam ze nehazim chyby, ale alespon za to nebuzuruju lidi, kdyz to sam delam a zrovna ty to delas pomerne casto a spis nez na kvantitu hrajes na kvalitu ;)

Ja mam lambenty rad, ale locusti jsou locusti, priznam se, ze kdyz jsme poprve potkali s kamosem locusty v GoW3 tak jsme jen prohlasili s radosti "konecne" :)

Odesláno
Me to teda prijde to same jako kdyz nekdo pise misto zkuste skuste.....nerikam ze nehazim chyby, ale alespon za to nebuzuruju lidi, kdyz to sam delam a zrovna ty to delas pomerne casto a spis nez na kvantitu hrajes na kvalitu ;)

Ja mam lambenty rad, ale locusti jsou locusti, priznam se, ze kdyz jsme poprve potkali s kamosem locusty v GoW3 tak jsme jen prohlasili s radosti "konecne" :)

Už jsem Lokusty taky potkal , mají pěkné dělostřelecké věže a jsou poměrně otravní s tím retro lancrem … Už jsme jich pár rozřezal motorovou pilou a paráda , krev z nich teče jako v jedničce a dvojce … Myslel sem že tam nebudou ale jsou … Konečně se mi to začíná líbit

Odesláno

DeSmond : Lambenti ve dvojce vybuchovali... dohrál jsem jí nedávno teprve :)

Konec 3. aktu ač jsem hrál GoW 3 jako první takže jsem netušil vůbec o co.. tak slza skoro ukápla :)

P.S. mohl by mi někdo poslat odkaz na celej příběh GoW ať se snažim hledat jak chci tak nemůžu najít celý příběh, který by mi to vysvětlil :( 1ka mi příběhem neřekla naprosto nic krom seznámení se s Colem a jeho týmem, 2ka něco málo a 3ka taky trochu... a je těžký dohromady dát tu skládanku :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu