Sada23 Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Tak co už jste někdo tu hru hráli??? Sem můžete psát svoje dojmy ze hry...Já hru stahuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Mě to přijde jako kravina. Neuvěřitelně citlivý řízení a citlivost nejde nastavit. Ale zase to jde pro 2 ve splitscreenu...Taky mě štve manuální řazení na Y a B...Myslím, že letos bude králem motorek SBK X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Březen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 K tomu řazení, jde tam automat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Dnes jsem to hral a taky me to moc nenadchlo. Automat tam jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasa Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 No, v prvních okamžicích se to zdá dost nemotorný atd. Ale když u toho chvílu strávíš a zvykneš si na ovládání tak tě to chytne. Dost se musí využívat ta serepetička pod tlačítkem defaultně A. No a řazení je tam úplně v pohodě, ikdyž se dá jezdit i s automatem. jinak, nevím jestli to byla chyba hry nebo něco, ale rozjel jsem si kariéru, odjel sem pár závodu, už měl nějaký sponzory, mechaniky apod. Pak jsem z kariéry vyjel do hlavního menu a pro kontrolu se vrátil zpět..můj profil tma zatím byl. Pak jsem od toho odešel tak na hodinku (přitom to nechal zaplí), a když jsem se vrátil a vlezl do kariéry tak profil byl pryč a musel jsem začít znova. No celkem to naštve..snad se to nebude opakovat, jinak to nemá smysl moc hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Březen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 No jako hra ujde, ale mám pár otázek : 1.... V kariéře jsem odjel 2 závody a s motorkou všechno v klidu, ale ve 3. závodě v Jerezu v 1. zatáčce motorka nešla ubrzdit a brzdění je takové slabé. No to je jedno, ale jak si ji mám vylepšit?? V menu tam je vylepšení mám i 1 mechanika a moc nechápu, co je k tomu vylepšení potřeba. 2....Je docela na nic, že když jedete třeba kvalifikaci a ta motorka se rozjíždí, že nemůžete přidat plyn, protože nějakej chlap vám do toho furt kecá a rozjet se dá až když dokecá...A když jedete kvalifikaci, kde má 1 kolo třeba 2:30 a na celkovou kvalifikaci máte třeba 4:30min tak zbytečně ztratíte čas a pak už vám vystačí jen na 1 kolo..To tam bude tak furt kecat Jinak jako moc rozdílů s Moto GP 2, které vyšly na PC někdy v roce 2004 jsem moc rozdílů nenašel.. Dík za odpověďi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasa Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Sada23, tak k tomu bodu 1 teda nevím, Rozhodně bych to ale u mě uvítal, protože pro mě je to brždění až moc prutký..no a k tomu vylepšení. Když si najmeš mechanika tak si to pak můžeš přiřadit k jedné určité činnosti (pneu, výfuk, tlumení, aerodynamika, převodovka, motor - a tam snad na každou součást) No a čistě sám si motorku můžes upravit např. během tréninku (practice), kde dáš pauzu, pak nějaký configure bike atd. a můžeš dát i test a zkoušet to nekonečně dlouho (žádnej časovej limit). Totím způsobem jdou upravit převody, pneumatiky a ještě nějaká sranda. Jenže když si dáš na převody a na tu druhou srandu mechanika, tak to pak budeš mít v tom menu zašedlý, protože o to se ti bude starat právě ten mechanik.....toť z mojí praxe na 125ccm:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smoker139 Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 V kariere uz jsem presedlal na 250ccm, je pravda, ze nektere lidi to muze odradit, protoze na zacatku kariery je motorka slabá jak čaj, být s ní poslední není ostuda :-) Protoze behem sezony si v sekci "research" vylepsujete motorku a jeji dily. V tom pomuze mechanik(ci), ktery najimas behem sezony.Ti se dělí podle levelu, treba u vylepseni u brzd je +4 tzn. ze je na tuto opravu mechanik min. s levelem 4. Pokud by byla oprava dlouha treba 2 tydny, da se najmout na tu samou praci i mechaniky dva. Moje sezona vypadala tak, ze jsem byval nejdriv do 10 mista, ale v pulce sezony a skoro ke konci uz jsem jezdil kvalifikace se znacnym naskokem. Nakonec jsem vyhral sezonu s naskokem 35b. Jedu dal a celkem me to bavi, zatim...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Jo chtěl jsem si vylepšit brzdy nebo něco a bylo tam +2 a mechanika jsem měl 3 lvl. a u toho vylepšení byl takovej buď červenej nebo zelenej obdélníček..tzn co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smoker139 Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Jo chtěl jsem si vylepšit brzdy nebo něco a bylo tam +2 a mechanika jsem měl 3 lvl. a u toho vylepšení byl takovej buď červenej nebo zelenej obdélníček..tzn co? Zelený znamená, že ten dotyčný mechanik na tom zrovna pracuje a cerveny, ze uz dela na nejakem jinem vylepseni nez zrovna chces. Kazdy mechanik ma nejake sve vlastnosti, jeden je dobry na brzdy/pneu nektery na motor, nektery na vylepseni prevodovky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasa Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 smoker139, a na jakou obtížnost jezdíš?:) Já když nejtěžší tak jsem beznadějně poslední, když druhou nejtěžší tak jsem většinou poslední a když třetí nejtěžší (druhá nejlehčí) tak vyhrávám o x sekund...je to nějak stupidně zkalibrovaný asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gixo Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 tak ja jsem to nasosal...a spustil...a jelikoz na motorce jezdim...tak se mi to ve srovnani s jinyma motohrama zdalo jako blbost.... ale podarilo se mi vcera zlomit palec na noze...tak jsem mel dneska pracovni volno a odpo si k tomu sednul...zafaral jsem si jen championchips...odejl jsem sezonu 125 na prvnim miste a ikdyz to ma do reality hoodne daleko...tam me osobne to chytlo....takze zajtra asi skocim na karieru :).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smoker139 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Kvasa: hraju to na tu druhou nejlehci, protoze jak rikas, je to divne zkalibrovany. A kdyz jezdim kvalifikaci, kazdy me predjizdi a nakonec jsem v te kvalifikaci prvni. Tak to mi ho teda vyndej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Březen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 To s tou kvalifikací to trochu nedomysleli no :D to je fakt mazec, za chvíli vám každej ujede a stejně vyhraješ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasa Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 jj, ta kvalda je šílenost:D Snažím se držet nějakýho borca, jenže on mě během pár zatáček stejně ujede, jenže na konec stejně vyhraju klidně o několik sec. No mazec. To je zásadní chyba hry. A ten nesouměrnej skok mezi druhou nejlehčí a tou další obtížností, je taky pěknej hnus. Ale jinak je to dobrá, dost návyková hra:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 mě to teda příjde parádní.. konečně upustili od tý šílený arkádovosti v posledních dílech a je to pořádná simulace :). když je to pro někoho moc hardcore tak ten úplně arcade mod je pro něj taky dostatečnej.. příjemný překvapení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasa Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Tohle že je pořádní simulace?:D No to rozhodně není. Vyjíždět nebo dokonce projíždět zatáčku s plným plynem je hodně velký sci-fi. To stejný s bržděním. V plným náklonu brzdit oběma brzdama naráz a motorka pořád drží...to je taky jak nějaká vesmírná záležitost.. Už jen ty časy na kolo jsou položený o 10sec níž než v reálu. Ale jinak dobrá hra, jak říkám, strašně chytlavá:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.