Mayfish Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Hledám nakou skvelou hru s trofejema a aby mela Co-op je nejaka dobra ,poradte prosim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 modern warfare 2 je solidní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Mě nejvíc bavili trofeje v AC 2 :) ale to teda neni co-op. Pak teda CoD: WaW :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Co-Op hru? Podle mě nejlepší Call of Duty: Modern Warefare 2 a mod SpecOps. V něm mám plno nahrátejch hodin. Napadá mě ještě Resident Evil 5 nebo Borderlands ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 http://www.ps3trophies.org/forum/games/11181-collected-trophy-difficulty-ratings.html tady mas zebricek hodnoceni obtiznosti platinovek si z toho neco vyber pokud chces sbirat lehke veci jinak na co-op doporucuju borderlands Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Tak pokud chceš co-op tak rozhodně COD MW2 - na tenhle co-op nemá snad žádná hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CAMson999 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Resident Evil 5 měla srandovní Co-Op. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.