JIMA Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Zdravím lidi mám prosbu. Po dlouhé době jsem začal hrát Star Ocean a jelikož se mi tenhle styl hry zamlouvá nevědeli by jste o něčem podobném.:D Předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 uz si presiel star ocean 1 aj 2 ked pytas dalsie? :D kazdopadne este som nevidel na psp hru podobnu SO, je vela jrpg ktore ale maju vsetky tahovy bojovy system (napr. Crimson Gem Saga, Legend of Heroes I, II, III - moj tip, alebo najnovsi lunar silver star harmony... je ich viac) Existuje ale hra Tales of Eternia kde bojujes realtime, ale boje prebiehaju z bocneho pohladu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Březen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 rávě bych měl zajem o ty s real timem. Star ocean 1 a 2 jsem projel. Tales of eternia taky:wohow: 3koda že ten tales of rebirth nevyšel v eng Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 a radiant mythology si skusal? ja osobne mam ale radsej tahove //vies co si zahraj, half minute hero, uplna pecka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Březen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 JJ radiant jsem taky projel :D kdysi jsem taky žral tahové, ale projel jsem jich až moc :D zkusím toho half-minute hero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.