destroy Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Mám dotaz,všiml jsem si zde na foru třeba u hry beats že lidi dělali screen přímo ze hry,nebo třeba screen z filmu puštěném v psp...jak udělám screen přímo z psp (screen toho co je zrovna na ploše at je to hra nebo video) ??? Díky za radu a zde názorná ukázka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 15, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Pomocí pluginu screenshot.prx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 destroy Odesláno Březen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 a mužu vědět kde to seženu a kam to musím nahrát ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006070002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
destroy
Mám dotaz,všiml jsem si zde na foru třeba u hry beats že lidi dělali screen přímo ze hry,nebo třeba screen z filmu puštěném v psp...jak udělám screen přímo z psp (screen toho co je zrovna na ploše at je to hra nebo video) ???
Díky za radu a zde názorná ukázka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.