pety6 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Zdarec, nevite nekdo cim to muze byt ze kdyz chci spustit crashe tak mi to zacne nabihat a pak skoci error the game couldnt be started???Stahnul jsem uz 3 druhy toho crashe a furt to sami u jinejch mi to jde mam FW 5.03Full Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jojinkho Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 jj aj mne to nahadzuje- mas zajst do recovery menu a tam cosi prepisat ... ae je to len docasny flash takze nema take recovery menu.D a na tej istej hre mi to nejde - neda sa asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pety6 Odesláno Březen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Mam 5.03 C full a na jinejch odkazech pisou ze mam mit novejsi FW ale na tuhle hru z roku 2008 myslim ze staci ten co mam???docela rad bych si tu hru zahral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pety6
Zdarec, nevite nekdo cim to muze byt ze kdyz chci spustit crashe tak mi to zacne nabihat a pak skoci error the game couldnt be started???Stahnul jsem uz 3 druhy toho crashe a furt to sami u jinejch mi to jde mam FW 5.03Full
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.