houba139 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2010 Ahoj, dnes jsem si koupil 2. síťovou kartu a potřebuju jí dat do PC:D ale nevim jak se to přesně děla...jestli kvůli tomu musím rozebrat celej počítač atd...diky za rady;) Citovat
0 Kapr Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2010 ne nemusi staci ji hodit do PCI slotu...jsou to ty mensi sloty pod grafickou kartou(pokud nemas pod grafikou dalsi PCI-E 16x na grafiku)je to na zakladni desce: Citovat
0 Dark_user Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2010 Stači otevřít PC a dat ji do PCI slotu na zakladni desce. Ale počítej s tím, že pokuď máš na PC plombu, tak prijdes o zaruku (jestli nejakou mas) Citovat
0 houba139 Odesláno Březen 16, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 16, 2010 jo tak dany to tam mam...ale v pocitaci me to nejak blbne. kdyz sem ji nainstaloval tak zatim ok...pak to napsalo Omezené nebo žádné připojení. Když dám Zakázat tak se jakoby vypne a pak kdyz dám povolit tak se znova zapne a vypadá vše ok, ale zachvily zase napíše Omezené nebo žádné připojení. tak nevím co stim, snad mi nějak poradíte. tady davam odkaz na obrazek co to ukazuje http://s1.imgupload.cz/img/--/237888/rqg3I/sit.PNG Citovat
Otázka
houba139
Ahoj, dnes jsem si koupil 2. síťovou kartu a potřebuju jí dat do PC:D ale nevim jak se to přesně děla...jestli kvůli tomu musím rozebrat celej počítač atd...diky za rady;)
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.