houba139 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Ahoj, dnes jsem si koupil 2. síťovou kartu a potřebuju jí dat do PC:D ale nevim jak se to přesně děla...jestli kvůli tomu musím rozebrat celej počítač atd...diky za rady;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 ne nemusi staci ji hodit do PCI slotu...jsou to ty mensi sloty pod grafickou kartou(pokud nemas pod grafikou dalsi PCI-E 16x na grafiku)je to na zakladni desce: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Stači otevřít PC a dat ji do PCI slotu na zakladni desce. Ale počítej s tím, že pokuď máš na PC plombu, tak prijdes o zaruku (jestli nejakou mas) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Březen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 jo tak dany to tam mam...ale v pocitaci me to nejak blbne. kdyz sem ji nainstaloval tak zatim ok...pak to napsalo Omezené nebo žádné připojení. Když dám Zakázat tak se jakoby vypne a pak kdyz dám povolit tak se znova zapne a vypadá vše ok, ale zachvily zase napíše Omezené nebo žádné připojení. tak nevím co stim, snad mi nějak poradíte. tady davam odkaz na obrazek co to ukazuje http://s1.imgupload.cz/img/--/237888/rqg3I/sit.PNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
houba139
Ahoj, dnes jsem si koupil 2. síťovou kartu a potřebuju jí dat do PC:D ale nevim jak se to přesně děla...jestli kvůli tomu musím rozebrat celej počítač atd...diky za rady;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.