NewsikCZ Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Jednou sem takhle brouzdil netem a narazil jsem na tohle : http://www.store.net-shopping.us.tc/index.php?ukey=product&furl_enable=1&product_slug=sony-playstation-portable-slim-system-psp&productID=1399 Je možný aby SLIMko prodávali za tak nízkou cenu nebo je to FAKE ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 podle mne je to fake nechci se nejak nadsazovat ale ja bych to nekupoval i kdyz je tam sleva ale stejne je to az moc podezrele. PS: jeden takovej prispevek uz tady je jenom pro mody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Nevím,ale ten obchod nepříjde 2x důvěryhodný :) Moc bych tam nic nekupoval,nevěřím tomu. A možný to je,ale takový risk bych nikdy nezkoušel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewsikCZ Odesláno Březen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 No já nevim ,hledal jsem přes google ,protože PSP schánim a nintendo co mám doma mě už moc nebaví. http://www.google.com/products/catalog?hl=en&q=psp&show=dd&cid=11818090348400199303&sa=title#p A navíc u toho obchodu není žádný hodnocení . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Fake, už jenom stačí to že v názvu píšou Slim a v podrobnostech to odpovídá na Fatko - Main Memory 32 MB, IrDA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Ja bych kupoval přímo z dílen sony :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.