Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

HP opravdu takoví krach?

zdenecek

Recommended Posts

Ted mam Paviliona z bazaru a jede uplně v pohodě, všude ho taháma a nikdy s nim nebyl problém. Než jsem ho koupil, tak jsem 6720s, ted ho ma segra xD ... taky v pohodě a desktopa jsem měl taky od HP a taky byl v pohodě. Nikdy jsem s touhle firmou problém neměl :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem koupil taťkovi HP Probook 4510s ( C2D,4330,500GB,4GB ) a mám ho doma asi 2 týdny a větší problém jsem nespozoroval. Snad jen že je někdy hlučný, ale myslím že HP je jedna z nejkvalitnějších značek a nejdéle působící značkou na trhu, takže bych jim věřil. Navíc mají rozumné ceny a umí udělat i designově pěkné notebooky.

O tom že se Pavilony kazí jsem někde četl, ale to taky mohla být jen špatná řada. Stejně pokud ho budeš kupovat nový, máš na něj záruku tak bych se ničeho nebál. Po 3 opravách máš právo na vrácení ceny, takže kdyby se moc kazil můžeš toho využít.

Odkaz ke komentáři

Dříve jsme měl Compaq a to byl velice dobrej notebook hlavně v zpracování.

Ale Pavilion už se timto u mě chlubit fakt nemohl, byl 2x na reklamaci z toho jednou porucha mechaniky a podruhé naprosto špatně zpracované panty z umělé hmoty se rozpadly.

Nechci tím říci, že je Pavilion špatný, jen přikládám svojí skušenost.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu