zdenecek Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Zdar chci se zeptat proc vsichni rikaji ze znacka HP(konkretneji Hp pavilion) je spatna ze se porouchava docela bych chtel slyset nejaky osobní nazor od nekoho kdo ma zkusenosti delší zkušenosti s touto značkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 od HP mám jak PC, tak notebook (už třetí od HP) a nikdy jsem nezaznamenal žádný závažný problém jediné k čemu bych měl výtku je technická podpora, nikdy jsem nedostal přímou odpověď na dotaz, ale jen jakési reklamní kecy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Ted mam Paviliona z bazaru a jede uplně v pohodě, všude ho taháma a nikdy s nim nebyl problém. Než jsem ho koupil, tak jsem 6720s, ted ho ma segra xD ... taky v pohodě a desktopa jsem měl taky od HP a taky byl v pohodě. Nikdy jsem s touhle firmou problém neměl :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Já jsem koupil taťkovi HP Probook 4510s ( C2D,4330,500GB,4GB ) a mám ho doma asi 2 týdny a větší problém jsem nespozoroval. Snad jen že je někdy hlučný, ale myslím že HP je jedna z nejkvalitnějších značek a nejdéle působící značkou na trhu, takže bych jim věřil. Navíc mají rozumné ceny a umí udělat i designově pěkné notebooky. O tom že se Pavilony kazí jsem někde četl, ale to taky mohla být jen špatná řada. Stejně pokud ho budeš kupovat nový, máš na něj záruku tak bych se ničeho nebál. Po 3 opravách máš právo na vrácení ceny, takže kdyby se moc kazil můžeš toho využít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 HP je dobra znacka ! Měl jsem ntb Compaq ( spadá pod HP ) a žádná problémy nebyli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Já s HP mám bohaté zkušenosti ... Sice jednou jsem musel reklamovat notebook,ale vše dopadlo v pohodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Dříve jsme měl Compaq a to byl velice dobrej notebook hlavně v zpracování. Ale Pavilion už se timto u mě chlubit fakt nemohl, byl 2x na reklamaci z toho jednou porucha mechaniky a podruhé naprosto špatně zpracované panty z umělé hmoty se rozpadly. Nechci tím říci, že je Pavilion špatný, jen přikládám svojí skušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.