deiv Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Chtěl bych si zahrát s kámošem přes mobil hru Footbal 2010 přes bluetooth . Zapnu si teda Bluetooth a když se kemě chce kámoš připojit automaticky se v Bluetoothu změní nastavení na Skrýtý:cry:. Mám mobil Nokia 6220classic. Potřebuji teda poradit děkuji. Dám i THX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Takže se nemůžete "sparovat" protože pred tím se ti nokie dá automaticky do neviditelného módu , takže ten druhy ten nenajde ? Chapu to dobře ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 a kámoš má sony ericssona že ??? dělalo mě to taky. Vyřešily jsme to tak že jsem to nezakládal já ale kámoš na ericssonu a já s nokii jsem se jen připojil. naopak to nešlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiv Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Black : Už jsme se spárovaly, ale jakmile zapnu hru tak to nejde.Vypnu hru a podívám se zpět do Bluethoothu a tam je znovu nastavené skrytý , už fakt nevím co s tím. mach14 : Kámoš Sonyho nemá, kámoš má Nokii 5310 xpressmusic. A skoušel jsem to zakládat jak já tak i kámoš a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.