deiv Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2010 Chtěl bych si zahrát s kámošem přes mobil hru Footbal 2010 přes bluetooth . Zapnu si teda Bluetooth a když se kemě chce kámoš připojit automaticky se v Bluetoothu změní nastavení na Skrýtý:cry:. Mám mobil Nokia 6220classic. Potřebuji teda poradit děkuji. Dám i THX. Citovat
Black Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2010 Takže se nemůžete "sparovat" protože pred tím se ti nokie dá automaticky do neviditelného módu , takže ten druhy ten nenajde ? Chapu to dobře ? Citovat
mach14 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2010 a kámoš má sony ericssona že ??? dělalo mě to taky. Vyřešily jsme to tak že jsem to nezakládal já ale kámoš na ericssonu a já s nokii jsem se jen připojil. naopak to nešlo... Citovat
deiv Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 18, 2010 Black : Už jsme se spárovaly, ale jakmile zapnu hru tak to nejde.Vypnu hru a podívám se zpět do Bluethoothu a tam je znovu nastavené skrytý , už fakt nevím co s tím. mach14 : Kámoš Sonyho nemá, kámoš má Nokii 5310 xpressmusic. A skoušel jsem to zakládat jak já tak i kámoš a nic. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.