Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Tipy na nej sluchatka pro iPhone/iPod

boyjmn

Otázka

Prosim vsechny zkusene a zbehle veterany jenz uz vyzkouseli spoustu veci na jejich pristrojich, aby dali hlavy dohromady, a zkusili mi poradit co mozna nejlepsi sluchatka.

Pozadavky na sluchatka jsou:

-at hraji co nejlepe

-at jsou tak nejlepe do 1000,- max do 2000,-

-museji byt "za ucho", tzn ne uzavrene ani polouzavrene jako nejake porta pro apod, a ani ne spunty, co vypadavaji z usi. Museji byt zkratka takove ty s tou sponou za ucho, jelikoz budou slouzit take hlavne pri behani a pripadne otresy s nimi tedy nesmeji nic udelat

- a idealni by bylo, pokud budou mit samozrejme mikrofon/prepinac hudby/volum na drate jako standartni sluchatka co mam u sveho GS defaultne

Fakt nechci zadne spunty, takze uvitam prispevky pouze na sluchatka "do usi/za usi"

Snad jsem to napsal co nejlepe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Myslim, že budeš mít problém todle sehnat.

Za ucho se sponou se sluchátka vyrábí, ale za cenu cca 300kč, tak že tomu odpovídá i kvalita zvuku. + Mikrofon to opravdu nevím podle sluchátek. Pak už se prodává jen taková tak ,,redukce" s ovladačem. Takovej ten kus co je na originálních sluchátkách od Applu, jen místo sluchátek tam je vstup JACK, aby sis mohl připojit jakékoliv.

Odkaz ke komentáři

• 0

z osobni skusenosti muzu doporucit aby si pouzil jenom spunty. Z ucha urcite nevypadavaji! Padaji ti jenom v pripade ze si necistis usi a pak silikony klouzou.

Velke sluchatka - vypadas jak debil, jsou tezky, usi normanlne odvadeji teplo, kdyz je obklopujes umelou hmotou tak se zahrivaji.

"za usi" - basy nejsou vyrazne, je te slyset - obtezujes tim, me pak bolelo za usima

pecky - padaji z usi, obli z toho usi, je te slyset

spunty - z prvniho pouziti vas budou bolet usi, ale to prejde. Zvuk je cisty a kvalitni, neobtezujes tim a drzi v usich.

Ja osobne jsem pouzival geniusky abych si skusil spunty, hrali dobre ale chtel jsem jiny. Sennheiserky jsem roztrhal a ted mam skullcandy s tlacitkem. Uz jsem je jednou reklamoval, ale jsem s nima spokojeny.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ty se sponou za ucho bych Ti nedoporučoval. Mám doma PHILIPS, stály nějak přes 1000,- a tak po 1-2 hodinách z nich začne bolet uši, což je na nic. To už si tu muziku neužíváš, protože pořád cítíš ty uši...:(

z osobni skusenosti muzu doporucit aby si pouzil jenom spunty. Z ucha urcite nevypadavaji! Padaji ti jenom v pripade ze si necistis usi a pak silikony klouzou.

Velke sluchatka - vypadas jak debil, jsou tezky, usi normanlne odvadeji teplo, kdyz je obklopujes umelou hmotou tak se zahrivaji.

"za usi" - basy nejsou vyrazne, je te slyset - obtezujes tim, me pak bolelo za usima

pecky - padaji z usi, obli z toho usi, je te slyset

spunty - z prvniho pouziti vas budou bolet usi, ale to prejde. Zvuk je cisty a kvalitni, neobtezujes tim a drzi v usich.

Ja osobne jsem pouzival geniusky abych si skusil spunty, hrali dobre ale chtel jsem jiny. Sennheiserky jsem roztrhal a ted mam skullcandy s tlacitkem. Uz jsem je jednou reklamoval, ale jsem s nima spokojeny.

Osobně používám Sennheiser PX100 a po 3 měsících používání musím říct, že jsou opravdu tak super, jak jsem o nich četl, než jsem si je koupil :). Špunty sem nechtěl, protože tím jak jsou narvaný v uších, tak vůbec neslyšíš okolí( když na tebe troubí auto, tramvaj, atd), což mě osobně dost vadí. Jinak ty PX 100 se dají samozřejmě složit( je u nich i pouzdro), přesně kopírují hlavu, takže nejsou moc vidět na hlavě a hlavně hrají Bombasticky. Se špuntama do 1000,- se nedají srovnávat...

Odkaz ke komentáři

• 0

No, koukam ze tipy na sluchatk aza usi zatim veskere zadne :) Hele, vi nekdo alespon teda nejake tipy na tu kvalitni redukci, co by vypadala jako kablik co se da do iphone, a na druhem konci bude mit samici na jacka do ktereho se daji pripojit jakekoli sluchatka, pricemz ta samice bude mit v sobe i mikrofon a prepinani na muziku v iphone vcetne regulace hlasitosti ?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu