Rhonova Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Zdravim ve spolek, Chtel bych poprosit o radu: Vcera jsem dostal od manzelky PS3 a ted shanim nejake hry pro prcka (3,5 let) Nemate nekdo nejake zkusenosti? Druha otazka - existuje nejaky ovladac+hra na ps3 jako u WII ty sporty? Neco jsem nasel na netu, ale pry to jeste nevyslo. dekuji za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 co ta hra Eye pet? mozna by byla pro decka vhodna.. jinak takovy ovladac bude opravdu v prodeji az na podzim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Tato hra je dobra http://www.littlebigplanet.com/ deti nejvice bavi prevlekani a toho si tam uziji vic nez dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rhonova
Zdravim ve spolek,
Chtel bych poprosit o radu: Vcera jsem dostal od manzelky PS3 a ted shanim nejake hry pro prcka (3,5 let)
Nemate nekdo nejake zkusenosti?
Druha otazka - existuje nejaky ovladac+hra na ps3 jako u WII ty sporty? Neco jsem nasel na netu, ale pry to jeste nevyslo.
dekuji za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.