Kapr Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 cau uz drive jsem to takhle zkousel pres commandline.txt ale ted si nemuzu vzpomenout co tam mam napsat abych mel z 512MB karty 1GB(na oko)..nevite nekdo co tam mam napsat?koukal jsem ale nikde jsem to nenasel...nebo jsem to delal blbe..diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 http://www.gta.cz/gta4/clanek/parametre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 na to jsem uz koukal asi jsem to nepochopil :D asi to bude jedno z tohohle ne? -availablevidmem: Nastaví dostupný počet na grafickej karte (príklad: –availablevidmem 0.9 ) -percentvidmem: Percentuálne vyjadrenie dostupnosti GTA IV na vašej grafickej karte. to prvni jsem zkousel ale misto 0.9 jsem mel 2.0 a porad jsem mel 512mb.... a to druhy jeste ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 jsou to tyto -norestrictions -nomemrestrict Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 no ty jsem tam uz mel..a nic :( porad 512MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 No :D ale to ti zůstane to číslo stejný akorát můžeš nastavit dál a nebude tě to blokovat ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.