MarekVyplasil Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Měl jsem flashnute PSP pak jsem si tam omylem nainstaloval oficiální software na 6.20 je možne opět vrátiti psp na neoficiální software? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 18, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Ano, přes Pandoru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MarekVyplasil Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 jako s pomoci jinýho PSP respektive té baterky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 18, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Přesně tak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MarekVyplasil Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 A ty to umíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 18, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Přesněji http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 Stačí koupit za cca 300,- Pandoru a MMS si vytvoříš doma přes pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MarekVyplasil Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 A ty to pres tu baterku umis a jestli jo tak odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jojinkho Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 to spravis SAM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MarekVyplasil
Měl jsem flashnute PSP pak jsem si tam omylem nainstaloval oficiální software na 6.20 je možne opět vrátiti psp na neoficiální software?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.