ScateR Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 je nejake ICQ na moje psp?? zkousel sem afkim-v3.3.7-fw4x a tem se pri logovani sekl. ne psp se neseklo jen to napsalo Connected, indetifinga neslo nic delat jinak do hlavniho menu s vypnout jde v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 proc delas dalsi topic kdyz si to nacnul tady? http://console-forum.net/showthread.php?t=88529 :roll: zkus update na 5.50 gen-d nebo se spis vy....prdni na aplikaci a pouzivej ebuddy.com ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScateR Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 ale ebuddy.com me neupozorni tonem ze mi nekdo pise a je to takove neprehledne.. shanim neco jako icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 AFKIM 3.3.7 - edisk - icq v PSP, já osobně raději používám ebuddy.comOVLADÁNÍ: Veškerý zadaný text odsouhlasujete šipkou dolu spusťte AFKIM a zvolte wifi připojení ke kterému máte přístup. zaregistrujte se na serveru BitlBee zadáním jakéhokoliv jména a hesla po úspěšném připojení k serveru se zobrazí hláška: "No accounts detected, press [select] to add one." Po stisknutí SELECT zvolte "Add Account" vyberte ICQ nebo jiný účet, který chcete přidat zadejte přihlašovací údaje vašeho účtu (u ICQ zadejte k "Username" číslo ICQ účtu, ne přezdívku) Afkim se připojí a nyní můžete komunikovat s přáteli. ^^prispevek od ice22222 z tohoto topicu http://console-forum.net/showthread.php?t=33725 udelej vsechno podle toho.... ;) a ten update na 5.50 gen-d3 si stejne udelej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScateR Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 ok diky takze koukam ze je novej FW jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 no uz to neni zrovna nejaka "horka novinka" ;) vse okolo updatu najdes tady: http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScateR Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 a uz to facha ale jsou u toho zvuky kdyz mi prijde zprava v icq?? a nevim cim to potvrdim abych tu zpravu odeslal porad ji mam jako v radce kde pisu cim to poslu?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 v tomhle ti fakt uz nic neporadim, nikdy sem afkim nepouzil...to odesilani bych ale videl na START, mozna SELECT, nebo tak ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScateR Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 takze nejakej programek na icq ktery me upozorni zvukem kdyz mi prijde zprava neexistuje?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 trochu sem mrknul po netu a nenasel sem nic...hold budes asi muset ozelet zvuk no ;) vzdyt to je malickost :-) pouzivam ebuddy a nijak mi to nevadi ze tam nejsou zvuky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScateR Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 jj asi mi nic nezbyde a presedlam asi taky na to ebuddy :( ale prave sem shanel neco kde su to muzu nastavit v option podle sveho a prave i zvuky :( a je neco jineho nez ten AFKIM?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 no jak sem ti rekl, ja nic jineho nenasel, ani sem to ale nejak usilovne nehledal...takze sám pouzij GOOGLE ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.