xLENNYx Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Poradí mi prosím někdo jakej si pořídit mobil... Jde mi hlavně o internet, velkej display, 3,5 jack a ať se vejde do kapsy (žádná kráva jako HTC HD2) .) Přemýšlím o: Samsung Omnia II Nokia N97 mini Nokia N900 Díky moc za pomoc..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 n900 bych teda urcite nevolil, to je hrozny mydlo mozna ta n97 mini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Proč myslíš že je ta N97 lepší než N900 ..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 je drazsi, osklivejsi a pokud ti staci stary dobry symbian tak n97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Pokud chceš hlavně ten internet, tak ber N900 nic lepšího v tomhle ohledu neni. Jinak se koukni na nějaký parametry každej má jinak velkej displej a jinej systém. Z těch co jsi napsal bych se rozhodoval mezi Samsungem a N900, protože N97 má Symbian 5th a ten novej neni nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Rozhodne N900 ;) Nejlepsi system, hw qwerty... atd ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Díky moc! Já mám taky za to že N900 je to nejlepší co dnes člověk může dostat .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 19, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 n900 bych teda urcite nevolil, to je hrozny mydlomozna ta n97 mini je drazsi, osklivejsi a pokud ti staci stary dobry symbian tak n97 Si mě rozesmál :D Ano N900 je dražší, ale podstatně lepší! N97 a její chabej symbian (tomu se nedá řikat ani OS) se N900 nemůže rovnat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Navíc u N900 by měla být zesílená konstrukce z kovu a nic na ní nevrže, jak tomu už bohužel bývá u vysouvacích telefonů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 myslel jsem to tak, ze pokud neni narocnej na system tak by mu mel stacit symbian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 n900 nekupuj omniu je to na hovn* rozhodne N900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ooojee Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Doporucuju HTC Legend... je to unibody a je v tom kvalitni OS. N900 ne uz jen kvuli tomu, ze ji musis ovladat obema rukama, coz je dost neprakticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 nebo to udelej jednoduse a kup si iphone xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ooojee Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 nebo to udelej jednoduse a kup si iphone xD pokud Ti nevadi, ze iPhone neumi prijmat a odesilat soubory pres BT, tak taky moznost ale uz dost draha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 pokud Ti nevadi, ze iPhone neumi prijmat a odesilat soubory pres BT, tak taky moznost ale uz dost draha... myslim ze se iphone nevati a funkci a aplikaci ma dost je užitečny i jako mobil proste skvelej pomocnik xD btw: jestli budes vybirat z tech trech ber N 900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Teď mě hodně zaujala tahle očekávaná novinka HTC HD Mini ...Hlavně velikost x výkon. Koukněte na to a napište co si o něm myslíte. Dík .) http://mobil.idnes.cz/htc-vrazilo-nuz-do-zad-supermobilu-od-google-nabidne-jeho-vylepseny-klon-14b-/htc.asp?c=A100216_130907_htc_vok (až dole jako třetí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 vypada dobre, ale urcite bych si pockal a dal si dohromady par recenzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Menší recenze tady: http://about-symbian.blogspot.com/2010/02/htc-hd-mini-velke-preview.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorVitek Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Silně doporučuju Nokii N900. Sám ji vlastním. OS Maemo5 založený na Linuxech, HW klávesnice, 32GB interní paměť, BT, Wi-fi samozřejmostí, 5mpx fotoaparát. Postrádá sice multitouch, ale doposud mi na mobilu nechyběl. Pokud bys měl jakýkoliv dotaz ohledně N900, tak PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 DoktorVitek: Toto téma je už několik měsíců staré, pokud ti to nevadí. Navíc to co si napsal máš uplně stejně napsáno v jiném topicu. Asi se snažíš nahnat počet příspěvků, nebo nevím. Omlouvám se za OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts