Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jakej mobil..?

xLENNYx

Recommended Posts

Pokud chceš hlavně ten internet, tak ber N900 nic lepšího v tomhle ohledu neni. Jinak se koukni na nějaký parametry každej má jinak velkej displej a jinej systém. Z těch co jsi napsal bych se rozhodoval mezi Samsungem a N900, protože N97 má Symbian 5th a ten novej neni nic moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators
n900 bych teda urcite nevolil, to je hrozny mydlo

mozna ta n97 mini

je drazsi, osklivejsi a pokud ti staci stary dobry symbian tak n97

Si mě rozesmál :D Ano N900 je dražší, ale podstatně lepší! N97 a její chabej symbian (tomu se nedá řikat ani OS) se N900 nemůže rovnat ;)

Odkaz ke komentáři

pokud Ti nevadi, ze iPhone neumi prijmat a odesilat soubory pres BT, tak taky moznost ale uz dost draha...

myslim ze se iphone nevati a funkci a aplikaci ma dost je užitečny i jako mobil proste skvelej pomocnik xD

btw: jestli budes vybirat z tech trech ber N 900

Odkaz ke komentáři

Teď mě hodně zaujala tahle očekávaná novinka HTC HD Mini ...Hlavně velikost x výkon.

Koukněte na to a napište co si o něm myslíte. Dík .)

http://mobil.idnes.cz/htc-vrazilo-nuz-do-zad-supermobilu-od-google-nabidne-jeho-vylepseny-klon-14b-/htc.asp?c=A100216_130907_htc_vok

(až dole jako třetí)

Odkaz ke komentáři

• 5 months later...

Silně doporučuju Nokii N900. Sám ji vlastním. OS Maemo5 založený na Linuxech, HW klávesnice, 32GB interní paměť, BT, Wi-fi samozřejmostí, 5mpx fotoaparát. Postrádá sice multitouch, ale doposud mi na mobilu nechyběl. icon_smile.gif

Pokud bys měl jakýkoliv dotaz ohledně N900, tak PM.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu