Eva412 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Dobrý den ,koupila jsem synovi psp je flashlé,ale nevím jak mám propojit psp s počítačem a jak tam staženou hru nahrát.Prosím poraďte.Předem díky:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 vezmeš kabel zapojíš do pc (nebo kartu do čtečky), a pokud není vytvořená složka ISO vytvoř ji, nebo nechej naformátovat kartu a do ní hry nahrávej jinak, přečti topic pro začátečníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eva412 Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 psp jsem propojila,složku vytvořila,hru mám staženou ,ale stále,nic,musím něco otevřít v psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Je to určitě hra na PSP? spíš to zformátuj system settings a tam to někde je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 eva412 jaký flash tam je? v system settings to najdeš. pak bych ti doporučil najít fastloader a nahrát ho tam. a ještě se podívat jestli máš umd (nevím teď co to je) na m33 nebo sonyn9960 (myslím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 jojo, ale jestli se jí tam ani nic neukáže tak jí to asi těžko pomůže... taky by blo dobré vědět verzi flashe (system setting-system information) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eva412 Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 už se mi otevřel,co mám ted udělat s tou hrou,mám ji vložit do složky iso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havlbrod Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 hru s koncovkou ISO a CSO vložte do složky ISO na kartě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 jo a pak (jestl ise hra v PSP objeví), spustit jestli hodí error tak zmáčknout v menu select a nastavit drive mode (či jak to je) na m33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havlbrod Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 přesně, ale M33 v drive po zmáčknutí select pomůže jen pokud máte starší FW a hra pořaduje novější:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 já mám 5.50 gen-D a stejně ho používám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Eva412
Dobrý den ,koupila jsem synovi psp je flashlé,ale nevím jak mám propojit psp s počítačem a jak tam staženou hru nahrát.Prosím poraďte.Předem díky:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.