kennbell Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 čau potřeboval bych poradit mam zvukovku realtek AC97 3x jack vstup mám repro logitech X-530 a teď se mi naskytla šance pořídit ještě jedny za super prachy a zajímalo by mě jestli by to šlo zapojit do 1 PC aniž bych musel kupovat novou zvukovku. A co říkáte na nápad že koupím 3x redukci 1x samec na 2x samice do toho zapojit ty kabely takže do jedné redukce 2x zelený do další 2x růžový a do další 2x černý a pak to zapojit do PC ale teď nevím ale jestli by se ten zvuk nerozdělil nebo nebyl nějak hnusný díky za vaše rady a odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Mám stejnou zvukovku, 3 kabely, ale občas mi vyhodí černá .... Takže mám dvě redukce- 2xsamice 1xsamec v zelené, a zvuk je dobrej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennbell Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 a mate taky 2repro pichle a jak jeto s hlasitost neklesla u nektereho repra hlasitost? jinak jakou pouzivate redukci nakou obycejnou za 15kc nebo lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 jo mám, 2.0 a 5.1 jasně, jsem chudej, byla ve slevě za 10kč xD No myslím že u 5.1 je u centru nižší, jinak ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennbell Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 a jake mate repro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Creative inspire t6100 a jakýsi genius...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.