player99 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Napadlo mě, že všichni kdo na tomhle fóru programují, by sem mohli přispět nějakou svou ukázkou, napsat co to umí, a v jakém jazyku to je apod. Zároveň by se s tohohle mohla udělat poradna pro začínající programátory. Já sem potom pošlu jeden prográmek v přík. řádku, až dodělám, potom budu pracovat na Visual C++ vlastním malování :D Co vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 nemohl by jsi poradit jakym jazykem začít programovat ?? vubec nvm kamoš programuje v Object Pascal tak nvm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 podle toho co chceš dělat jestli wwwčka tak html/xhtml a php a jestli na pc tak C# ten se mě dcla libil a není to ani moc těžký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 no tak spíš programy na PC. WWW už umím jako HTML, PHP a nevíš v jakym programu se to programuje to C# ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Březen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 jestli nemáš zkušenosti, osobně doporučuji zažít s c++ pro příkazovej řádek, jako program pro začátek stačí dev-cpp, je to freeware. Jinak doporučuji knihu Naučte se c++ za 21 dní, sám jsem se podle ní učil.... Až budeš umět c++, začni s visual c++, je to složitější, jsou to (jak říka název) visuální aplikace. Pokud chcete, mužu dělat tutorial na c++ xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 tak mě by to nevadilo :) hlavně ty začátky jsou těžky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Březen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 1. Stáhněte si tento program. (Dev-cpp) 2. Až jej nainstalujete, spusťte jej. 3.Dejte Soubor->Nový->Zdrojový kód (Ctrl+N) 4. Opište tento zdrojový kód: #include<iostream> /*Zatim tuto funkci nebudu popisovat, proste ji budeme psat na zacatek kazdeho zdrojoveho kodu.*/ int main() /* Inicializace hlavniho procesu, promenna int, zadne parametry () */ { /*zacatek procesu*/ std::cout << "Hello world!\n" ; /* cout je vystup, tkz. tok programu, v uvozovkach je to , co program vypise. \n znamena zalomeni radku */ system("PAUSE"); /*Po zmacknuti ENTERU se program zavre*/ } /*konec*/ 5. Zmackneme F9 , vybereme kam ulozit, a mame svuj prvni program! 6. Aby se furt nemuselo vypisovat std:: tak se casem naucime pouzivat namespace std; P.S. /* jsou komentare, muzete to opsat bez nich Doufam, ze vam to zatim staci....:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.