blistere Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 čus,tk jsem si říkal co mám dělat se svýma GB na RS a co takhle hrát o ně?někdo nabídne kecnu 5 GB já taktéž 5GB a hrajem prší online,a to samé s creditama co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Březen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 nechcete?mě to přijde jako dobrý nápad pro ty co rádi hazardují s nepotřebnýma GB.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 j já bych do toho sel ale více GB mam jen na CZShere a Multishere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 tk já ti můžu nabídnout na Quick share a Share rapid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Duben 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 jdete někdo hrát o 2 GB na quick share? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 a co takhle hrát poker ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Květen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 ten neumím XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.