Bugs Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Mám velkej problém za boha nemužu rozjed devhook :cry: ! Prosím pomozte nejlepší by to bylo přes ICQ :arrow: 255425466 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 popis ten problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bugs Odesláno Červen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Kydz pustím devhook tak mi to napise " This game cannot be started. The data is corrupted. " Možné je to tím že to tam taky neumím nahrát :( Asi tím to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 zkus změnit kernel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bugs Odesláno Červen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Jsem absolutní lama uz se snazim asi tak tyden a porad nic mam v tom strasny neporadek . A nevim co je to kanel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Jsem absolutní lama uz se snazim asi tak tyden a porad nic mam v tom strasny neporadek . A nevim co je to kanel ? jekej máš FW?.........custom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bugs Odesláno Červen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 mam 2.71 ............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 mam 2.71 ...............to jako normální 2.71? Nebo tam máš napsaný 2,71 OE-něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 2.71 se-něco :D jinak jdi do sekce tutoriál a pro začátečníky a najdi si downgrade 2.71 a jdi na 1.50 a pak na custom fw 3.40 oe-a a pujdou ti krásně všechny nový hry bez nějakejch devhooků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bugs Odesláno Červen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 diky moc . Kydby mi to nahodou neslo tak jeste pisnu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bugs Odesláno Červen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 nevim jak mam udelat ten downgrade ? :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Koukni se do tutorialu :) downgrade 2.71 na 1.5 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bugs Odesláno Červen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Prosim prosim porad ! Kydz dam downgrad podle navodu a pak se podivam do photo tak se mi to kousne a musim to vypnou :( Prosim dejte mi odkaz na funkcni downgrade ! plx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diamonddawe Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 http://www.pspzone.sk/readarticle.php?article_id=20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bugs Odesláno Červen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 nejste nekdo z brna ? Me to kurva nejde. Najede mi Henc a potom nic ! :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyD Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 ahojky prosím potřebuji poradit mám firmware 2.71 orig a verzi t-082. četl jsem že s touhle verzí nejdou hrát iso hry, je to pravda? Může mi někdo prosím poradit jak přehrát firmware? Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 ahojky prosím potřebuji poradit mám firmware 2.71 orig a verzi t-082. četl jsem že s touhle verzí nejdou hrát iso hry, je to pravda? Může mi někdo prosím poradit jak přehrát firmware? Moc děkuji :) Mrkni sem http://console-forum.cz/showthread.php?t=2131 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.