smicik Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 udelal jsem softmode a pri vlozeni orginal hry mi nabidlo ponuku abych updatol system, az pak mi nacetlo hru. Znamena to ze se mi zrusil softmode a musim ho udelat nanovo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adis002 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 jestli ti to updatovalo FW tak ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smicik Odesláno Březen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 ted mam odinstalovat cely softmode i USB loader a nanovo nainstalovat? se mi to updatlo kdyz jsem tam dal SPORT RESORT a nemam to napojeno ani na net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adis002 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 j, ten update je na dvd... napis uzivateli Hexer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 vše hraj jen z HDD az to budes mit zase hacknuty. z DVD se ti natahne jiny FW a bude porad na zacatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smicik Odesláno Březen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 odinstaloval jsem HBC, wad i Bootmii, ale pak kdyz to instaluji znova (mam 4.2e) uz v Homebrew Channelu kdyz spustim DOP-IOS MOD v11 tak mi pise ze to mam nainstalovany vse viz. navod http://wiiblog.cz/softmod-navod-na-hacknuti-nintenda-wii/ a tamky v WAD Manageru cIOS202[38+60]-v4.wad cIOS222[38+37]-v4.wad cIOS223[38]-v4.wad cIOS249-v17.wad cIOS250-v17.wad ma 0MB velikost. jak se to da uplne vse odinstalovat, protoze ted kdyz jsem nanovo nainstaloval HBC, wad i Bootmii po vlozeni hry uz nechce update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
smicik
udelal jsem softmode a pri vlozeni orginal hry mi nabidlo ponuku abych updatol system, az pak mi nacetlo hru. Znamena to ze se mi zrusil softmode a musim ho udelat nanovo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.