Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Právě mi xbox zničil BF:BC2,DVD je zničený a mých 1600kč pryč co s tím?


kovaraf85

Otázka

Ahoj, prosím potřeboval bych poradit hrál sem normálně BF:BC2 vypl konzoli a druhej den zapl zapínám hru ale nic ,, 1) vyčistěte DVD 2) reset console .. řikám si cože ?? vytáhnu DVD a dokola kruh jak prase vyrytej jak hřebikem.. tak bych chtěl poradit co s tim mám dělat ?:cry::cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

  • 0

Jansě takže já si koupim xbox , hry a všechno a ta bílá dmn*ní krabice mi to DVD odrovná a ještě si mam já zajít do JRC a nechat zase za svoje prachy vyčistit ? Neměl by s tim spíš něco dělat microsoft?

Můžu s tim dělat něco jinýho než si to nechat sám vyčistit ? reklamace nebo se obrátit na microsoft

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
takže stačí malej otřes a může se to stát jo ? tak jestli to mohlo udělat to že sem u toho rosekal ovladač tak to je možný ale ten ovladač sem prasil na zemi a xbox se ani nehnul max. malinko se zaklepal stůl.

stačit to mohlo :roll: při načítání jo proto je výhodnější instalovat na hdd ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Nepochopim, ze uz 16 mesiacov mame moznost instalovat hry na HDD, a este stale niekto hra z huciacej mechaniky...HDD ma vyhody!!!

Já ho taky nemám a nestěžuju si. Navíc hraju se sluchátkama takže nic neslyším.Peníze nelítaj s nebes.

A samo od sebe se to poškrábat nemohlo.O tom dost pochybuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jasně HDD super ale nebudu solit tisíce za něj.. chci si jenom normálně zahrát a ne u toho žít a chcát do bažanta ..

Je to cítit nehtem jen lehce a hra se třeba napotřetí zapne a běží ale jakmile se načte třeba nějaká mise a máš začít hrát tak to napíše tu ať to vyčistim a nebo restartuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

OMG...pisete tu ako keby za nieco bolo treba dat majland...asi neviete kolko stali pred rokmi konzoly, prislusenstva a ake boli vtedy vyplaty...o TV, monitoroch ani radsej nepisem...je to tu na pobavenie, ako cesky priatelia robia so seba držgrošov, ako vyplakavaju ked nieco je o par korun drahsie a pritom ste so zivotnou urovnou na tom lepsie, nez slovaci :D :D :D

Co sa tyka HDD, tak ziadne poskrabane DVD, nizsia hlucnost, rychlejsie nacitanie (ja som bez HDD nevedel hrat GTA4, pretoze mi pri velkej rychlosti autom mizli textury), neopotrebovavanie flashnutej mechaniky, pri originalkach stahovanie z XLive, "neobmedzene" ukladanie save...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu