Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Právě mi xbox zničil BF:BC2,DVD je zničený a mých 1600kč pryč co s tím?

Otázka

Recommended Posts

• 0
Odesláno

PS One byla taky technika a tohle se nikdy nestalo u PS2 a PS3 taky se to nestalo u PC se to taky nestane a u Wii taky ne protože jsou normální a nešetřej na všem co jde.. Všechno je na xku dobrý cena, grafika atd.. ale ta ""křehkost"" vánoční ozdoby mě mrdá ,, jakmile nemáte xko u jezera s kapalným dusíkem tak vám hrozí RRoD jo a musí to bejt zajištěný ocelovým lanem aby se ani nehnul. A hned v pondělí jdu na psychyatrii ptže už mam dost... LOCK

• 0
Odesláno
PS One byla taky technika a tohle se nikdy nestalo u PS2 a PS3 taky se to nestalo u PC se to taky nestane a u Wii taky ne protože jsou normální a nešetřej na všem co jde.. Všechno je na xku dobrý cena, grafika atd.. ale ta ""křehkost"" vánoční ozdoby mě mrdá ,, jakmile nemáte xko u jezera s kapalným dusíkem tak vám hrozí RRoD jo a musí to bejt zajištěný ocelovým lanem aby se ani nehnul. A hned v pondělí jdu na psychyatrii ptže už mam dost... LOCK

Vykasli sa na videohry a chod si zahrat futbal na dvor...

• 0
Odesláno

Zase ale na druhou stranu on ten Xbox není postaven nějak suprově. Tahle chyba a samozřejmě RRoD je toho dost dobrým důkazem. Ano, pokud o tom člověk ví, může se tomuto problému vyhnout, ale bylo by lepší, kdyby tam vůbec nebyl.

Slyšeli jste někdy, že tohle prováděla jiná konzole? Možná PS2, ale jinak já tedy ne.

Nezbývá než doufat, že další revize budou lepší a lepší.

• 0
Odesláno
OMG...pisete tu ako keby za nieco bolo treba dat majland...asi neviete kolko stali pred rokmi konzoly, prislusenstva a ake boli vtedy vyplaty...o TV, monitoroch ani radsej nepisem...je to tu na pobavenie, ako cesky priatelia robia so seba držgrošov, ako vyplakavaju ked nieco je o par korun drahsie a pritom ste so zivotnou urovnou na tom lepsie, nez slovaci :D :D :D

Naprosto dementní názor si myslíš,že každý má peníze na vyhazování? Nevím jak ty,ale já teda ne.:roll::roll: Jasně.že bych chtěl HDD,ale prostě nejsou prostředky.:roll:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu