Davee Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Mám dotaz ohledně tohoto pluginu. Vždycky chvilku funguje a potom přestane fungovat... Co s tím mám dělat? Mám to snad dobře zapsané v těch readme... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 zkus ho stahnout odjinud, kdybys ho mel blbe zapsany tak se ani nespusti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Ale on nic nedělá... jenom to mám v psp a časem to prostě přestane fungovat.... Nikde nic nebliká vůbec.... Nic nesvítí, prostě nic... Zdá se mi, že je to vždycky, když znova nahazuju mhu speed... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 A máš poslední verzi? http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009120036 Jinak já ho používal taky pár dnů, a plugin fachal celou dobu jak měl... ale pak mě to začal už otravovat tak šel pryč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.