miz012 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Ahoj, chtel bych se zeptat, jestli kdyz nepujdu s hrou na LIVE tak je jedno, jakou verzi stahnu... jestli Stealth patched nebo i bez verifikace... Posledni pripad Metro 2033 Mam stazeny release of SWAG a ted jsem nasel release od DNL ktery ma byt overeny abgx360... Pocitam, ze bez LIVE je mi fuk, co stahnu. Nebo muze se lisit i nejak obsah? PS: pokud mate nekdo stazeny DNL release Metra, muzete sem hodit CHECK SUM isa z programu MD5 Checksum Verifier? Porovnal bych s SWAG... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Bez Live je to fuk...obsah je ten isty pri kazdej rovnakej hre, ibaze od inej grupy. Od SWAG je Metro iba s europskym regionom, v DNL je RF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
miz012
Ahoj,
chtel bych se zeptat, jestli kdyz nepujdu s hrou na LIVE tak je jedno, jakou verzi stahnu... jestli Stealth patched nebo i bez verifikace...
Posledni pripad Metro 2033
Mam stazeny release of SWAG a ted jsem nasel release od DNL ktery ma byt overeny abgx360...
Pocitam, ze bez LIVE je mi fuk, co stahnu. Nebo muze se lisit i nejak obsah?
PS: pokud mate nekdo stazeny DNL release Metra, muzete sem hodit CHECK SUM isa z programu MD5 Checksum Verifier? Porovnal bych s SWAG...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.