brizap Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Zdravím nevíte o nějakém dorém MMO hlavně zaměřené na PVP..myslim jako třeba RAKOIN,Gunz the Duel atd...ale ty už mám ohrané..díky za každé tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 No třeba cabal online http://www.cabalonline.com . je to o misích a pak i o pvp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Březen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 díky za tip, ale já nechci MMORPG chtěl bych hru kde se expi čistě v PVP viz- the gunz, rakoin... BTW: cabala jsem hrál, ale po chvílí hraní nastane stereotyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Co třeba zkusit Lineage II Gracia Epilogue ?? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Březen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 dřív jsem o něm uvažoval, ale je tam trochu(podle mě)nudné PVP-takové pomalé, nezáživné.. ale L2 zkusim, páč nemám co hrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digitalq Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Také doporučuji L2 ... sice PVP máš pomalejší, ale napětí je stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.