zdendacz Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Ahoj, mám problém při pokusu o připojení xlive mě to hodí chybu, že se nemůže xbox připojit. číslo chyby je 80150003:4294967295. V testu nastavení se normalně připojím až k xlive, ale pokud si chci založit profil tak to proste nejde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Zkus vyčistit cache, system settings -> memory -> Y na jednotku -> clear system cache. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zdendacz Odesláno Březen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Zkus vyčistit cache' date=' system settings -> memory -> Y na jednotku -> clear system cache.[/quote']nee bez uspechu :-( a kdyz se snazim vytvorit novy profil tak to vypisuje ze prihlasovani do xbox live je nedostupne at zkusim pozdeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zdendacz
Ahoj,
mám problém při pokusu o připojení xlive mě to hodí chybu, že se nemůže xbox připojit. číslo chyby je 80150003:4294967295.
V testu nastavení se normalně připojím až k xlive, ale pokud si chci založit profil tak to proste nejde :-(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.