Primátor3 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Mam dotaz, u PSPcka asi tak po cca minute pohasne displej, to nejde nikde vypnout v nastaveni. Tak se ptam, existuje na to nejakej plugin, utilitka..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Ano dá se to nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Ano dá se to nastavit. tos teda pomohl ty voe :dozey: nespamuj btw: displej ti pohasne jenom kdyz s psp nic chvili nedelas ale kdyz hrajes hry poslouchas hudbu nebo se divas na filmy tak ti nic nezhasina ne???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 No to mi je jasny ze pohasne kdyz nic nedelam :D Prave ja potrebuju aby mi nepohasinal vubec, i kdyz nic nedelam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Ty napíšeš ať nespamuje a přihodíš další SPAM...ach jo.... V menu PSP najeď do Settings=>Power Save Settings=>Backlight Auto.OFF=>A nastav OFF To je vše.... Thx mi neuškodí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 tos teda pomohl ty voe :dozey: nespamuj btw: displej ti pohasne jenom kdyz s psp nic chvili nedelas ale kdyz hrajes hry poslouchas hudbu nebo se divas na filmy tak ti nic nezhasina ne???? Rači se nevyjadřuj.... Odpovídám na to na co se ptá. Ptal se za se to dá nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Juj diky moc. Tam sem samozrejme koukal ale nevedel sem ze pod to vypinani spada i to pohasinani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.